Klára Vytisková

Datum narození: 3. 5. 1985
Přezdívka: KLARA
Místo narození: Praha
Profese: zpěvačka, moderátorka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Díky originálnímu stylu oblékání a bláznivým tanečním kreacím působila Klára Vytisková na začátku své kariéry trochu jako zjevení z jiného světa. Dnes už patří k nejrespektovanějším zpěvačkám české klubové scény a extravagance je jí stále blízká.

Do podvědomí českého publika se Klára Vytisková dostala v roce 2008 se svou kapelou Toxique, když obsadili první příčky hitparád se stejnojmenným singlem. Jednalo se o svěží mix retro-popu, soul-jazzu a grooverocku, který tady do té doby nikdo nehrál.

O KLÁŘE VYTISKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2013 se pak Klára Vytisková vydala na sólovou dráhu a začala vystupovat pod značkou KLARA. Na svém debutovém singlu Country Girl se spojila s producenty ze slovenského LittleBeat studia, kteří spolupracují např. s Celeste Buckingham nebo Majkem Spiritem. Objevila se také jako předskokanka na koncertech zpěváka Michala Hrůzy.

V roce 2010 se po dlouholetém vztahu provdala za bubeníka ze své kapely Romana Váchu  a v roce 2014 se jim narodila dcera Emilie. Těhotenství se Kláre dařilo tajit neuvěřitelných 6 měsíců a i krátce po porodu se dostala do své původní formy.

Kláře Vytiskové se někdy přezdívá česká Amy Winehouse a díky jejím módním kreacím ji zas kdekdo přirovnává k podobně bláznivé zpěvačce Lady Gaga. Není proto divu, že je vděčným terčem všemožných módních policií.

V roce 2015 Klára Vytisková usedla do poroty hudební show SuperStar. Doplnila trojici již dobře známých porotců a to zpěváka Pavla Haberu, skladatele Ondřeje Soukupa a zpěvačku Martu Jandovou.

Tři roky po Emilii přivedla Klára Vytisková na svět dceru Olívii, v březnu 2021 pak syna Alfonse.

 

Články o celebritě

Soukalová, Bouček, Leová: Nejkrásnější miminka roku 2021! Soukalová, Bouček, Leová: Nejkrásnější miminka roku 2021! Českým i zahraničním osobnostem se v letošním roce narodilo mnoho miminek. Aha! vám přináší jejich k... číst článek
Porotkyně SuperStar Klára Vytisková konečně porodila chlapečka! Dostal umělecké jméno Porotkyně SuperStar Klára Vytisková konečně porodila chlapečka! Dostal umělecké jméno Zpěvačka a bývalá porotkyně SuperStar Klára Vytisková se v 35 letech stala trojnásobnou maminkou! Na... číst článek
Narozeniny hudební legendy Evropy 2 aneb MaXXimum zábavy v neMaXXimální době! Narozeniny hudební legendy Evropy 2 aneb MaXXimum zábavy v neMaXXimální době! Na první jarní den připadají narozeniny hudebního rádia Evropy 2.  Rádio nechtělo ani v dnešní době ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Petr Ryšavý
Petr Ryšavý
zobrazit profil Josef Vágner
Josef Vágner
zobrazit profil Viktor Sheen
Viktor Sheen
zobrazit profil Václav Jelínek
Václav Jelínek
zobrazit profil Petr Borkovec
Petr Borkovec
zobrazit profil Dalibor Janda
Dalibor Janda
zobrazit profil Václav Ševčík
Václav Ševčík
zobrazit profil Václav Neckář
Václav Neckář