Barbora Snopková

Barbora Snopková

Datum narození: 13. 7. 1943
Profese: někdejší poradkyně 3. ministra financí ČR Iva Svobody
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Barbora Snopková, tunelářka a někdejší poradkyně exministra financí Iva Svobody (†69) odsouzená na 5,5 roku ve vězení, dodnes tvrdí, že je nevinná.

Pravá ruka a také blízká přítelkyně bývalého ministra financí ČSSD Iva Svobody Barbora Snopková byla k 5,5 letem za mřížemi odsouzena za vytunelování mělnické firmy Liberta na výrobu dětských kočárků. V letech 1997 až 1999 měli se Ivem Svobodou na starosti financování ČSSD.

Snopkové nepomohl ani talisman 

Byla obviněna z porušení povinností při řízení o konkurzu a vyrovnání, kterého se dopustila jako likvidátorka Liberty. Proces s Barborou Snopkovou musel být čtyřikrát odročen kvůli jejím zdravotním problémům. Stala se terčem rivalů, kteří ji nařkli z vyhýbání se procesu.

Když se Barbora Snopková konečně zúčastnila soudního procesu, tvrdila během své emotivní výpovědi, že je nevinná. Soud měl ale jasno! Nepomohl jí ani talisman pro štěstí v podobě pejska, který dostala od svého bratra. V roce 2005 si začala odpykávat trest ve věznici Ruzyně. V roce 2008 byla podmíněně propuštěna.

Snopková se prý stala obětí léčky

Barbora Snopková dodnes tvrdí, že je nevinná a že se stala obětí léčky. Svým počínáním se ale spolu s Ivem Svobodou dostali mezi politické rekordmany hříšníků.

 

Články o celebritě

Ton o Spartě: Jsme schopní postavit dva týmy. Jak je na tom Pech? Ton o Spartě: Jsme schopní postavit dva týmy. Jak je na tom Pech? Během prvních měsíců ve funkci odvedl se svým týmem pořádný kus práce, pravá šichta ale teprve začne... číst článek
Spartu nezastavíš. Chce bojovat o titul a nebojí se to říct Spartu nezastavíš. Chce bojovat o titul a nebojí se to říct Vyvolává emoce a rozporuplné reakce jako žádná jiná hokejová značka u nás. Fandovství ke Spartě se d... číst článek
Růžička před sezonou: Ve Spartě je super vzduch, chceme velký úspěch Růžička před sezonou: Ve Spartě je super vzduch, chceme velký úspěch Když se s ním dáte do hovoru, vidíte mu na tváři, jak celý září. Široký úsměv Vladimíra Růžičky je j... číst článek

Další Politici

zobrazit profil Stanislav Grospič
Stanislav Grospič
zobrazit profil Jaromír Kalina
Jaromír Kalina
zobrazit profil Martin Půta
Martin Půta
zobrazit profil Ursula von der Leyen
Ursula von der Leyen
zobrazit profil Zdeněk Štefek
Zdeněk Štefek
zobrazit profil Richard Falbr
Richard Falbr
zobrazit profil Zdeněk Nekula
Zdeněk Nekula