Emma Drobná

Datum narození: 24. 3. 1994
Místo narození: Nové Mesto nad Váhom, Slovensko
Profese: zpěvačka, vítězka Česko Slovenské SuperStar 2015
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Emma Drobná je slovenská zpěvačka a vítězka čtvrté řady Česko Slovenské SuperStar z roku 2015. Jejím vzorem je Amy Winehouse, kterou v soutěži i zazpívala.

Zpívá už odmalička, do svých deseti působila ve folklórním sboru. Nikdy se však zpěvu nevěnovala naplno. Do pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar 2015 ji přihlásila maminka, Emma Drobná v tu dobu žila v Londýně, kde se živila jako servírka. S otcem gamblerem neudržuje kontakt.

EMMA DROBNÁ ODHALILA ZADEČEK

Porotci Drobnou pasovali na favoritku

Odrovnala porotu soutěže už na castingu, kde zazpívala píseň Beautiful od americké pěnice Christiny Aguilery. Porotci Pavol Habera, Marta Jandová, Ondřej Soukup a Klára Vytisková ihned pasovali mladou Slovenku Emmu Drobnou na hlavního favorita.

Prošla až do superfinále, kde porazila zpěváky Štěpána Urbana a Pavola Kovaličeka. Emma Drobná se tak stala čtvrtou Česko Slovenskou SuperStar a odešla o 75 tisíc eur (cca 2 miliony Kč) bohatší. Jejím hudebním vzorem je britská zesnulá zpěvačka Amy Winehouse.

O EMMĚ DROBNÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2024 média přinesla zprávu, že se Emma Drobná rozešla s bývalým fotbalistou Filipem Šabo. Chodili spolu údajně od podzimu 2019.

 

Články o celebritě

Hromadný úprk českých herců ze země? Na letišti u odbavení se jich potkala celá řada! Hromadný úprk českých herců ze země? Na letišti u odbavení se jich potkala celá řada! Zdá se, že První máj nebyl jen svátkem všech zamilovaných, ale snad i "svátkem" pro cestovatele. Pod... číst článek
Kociánová opět sama! Postelí prošel i exmanžel Madonny Kociánová opět sama! Postelí prošel i exmanžel Madonny Krásná, úspěšná, ale stále nenašla toho pravého. Nejznámější slovenská modelka Michaela Kocianová (3... číst článek
Krásná dcera (28) Poldy Matáska (59) o svém velkém dni: »Boho« svatba bílých bohatých lidí! Krásná dcera (28) Poldy Matáska (59) o svém velkém dni: »Boho« svatba bílých bohatých lidí! Tak se konečně dočkal jiné svatby než těch svých čtyř. Herec David Matásek (59) o víkendu provdal sv... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Iva Bittová
Iva Bittová
zobrazit profil Václav Ševčík
Václav Ševčík
zobrazit profil Sandra (roz. Sandra Lauer)
Sandra (roz. Sandra Lauer)
zobrazit profil Lenka Filipová
Lenka Filipová
zobrazit profil Markéta Konvičková
Markéta Konvičková
zobrazit profil Martin Chodúr
Martin Chodúr
zobrazit profil Petr Kutheil
Petr Kutheil
zobrazit profil Soňa Červená
Soňa Červená