Bill Kaulitz

Bill Kaulitz

Datum narození: 1. 9. 1989
Místo narození: Magdeburk
Profese: zpěvák, skladatel, návrhář, dabér
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Bill Kaulitz se proslavil coby frontman skupiny Tokio Hotel. Kromě toho navrhuje oblečení a dabuje.

V roce 2003 se Bill Kaulitz zúčastnil pěvecké soutěže StarSearch v Německu, která nastartovala jeho hudební kariéru. Poté vystupoval se svým o deset minut starším jednovaječným dvojčetem Tomem v klubech v místě svého bydliště. Na jednom z koncertů se poznali s baskytaristou Georgem Listingem a bubeníkem Gustavem Schaferem a společně založili rockovou kapelu Devilish, kterou později přejmenovali na Tokio Hotel.

Bill Kaulitz přišel o hlas

V roce 2005 prorazili s hitem Durch den Monsun a se svou kapelou zaznamenali velký zájem a úspěch. Vyprodávali velké haly, způsobovali šílenství, zvlášť mezi mladými fanynkami.

V roce 2008 Bill Kaulitz přišel o hlas, musel kvůli tomu přerušit turné a podstoupit vážnou operaci cysty na hlasivkách.

Po roce 2010 nebylo o kapele skoro slyšet. Stáhla se do ústraní a Bill Kaulitz s bratrem Tomem se přestěhovali do Los Angeles, protože si přáli být ve větší anonymitě, což se jim v Německu nedařilo.

Kaulitz proměnil svůj vzhled

Kapela si dala neoficiální pauzu a během ní natočila nové album. To vyšlo v roce 2014. O rok později s albem uspořádali turné. Místo rockového očekávaného alba ale vyšla deska spíše elektronická a kapele se nepodařilo vyprodat ani malé kluby.

Bill Kaulitz také propůjčil svůj hlas postavičce z animovaného filmu Arthur a Minimojové.

Zpěvák Bill Kaulitz od své puberty již několikrát razantně proměnil svůj vzhled, zajímá se o módu a styling. Často mu bývá vyčítáno, že vypadá zženštile. On se ke své orientaci nikdy nevyjádřil, ale od svých 13 let nebyl nikdy na veřejnosti vidět s žádnou ženou.

 

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Jarmila Šuláková
Jarmila Šuláková
zobrazit profil Milan Chladil
Milan Chladil
zobrazit profil Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
zobrazit profil Tamara Klusová
Tamara Klusová
zobrazit profil Mikolas Josef
Mikolas Josef
zobrazit profil Waldemar Matuška
Waldemar Matuška