Colton Haynes

Colton Haynes

Datum narození: 13. 7. 1988
Místo narození: Witchita, Kansas, USA
Profese: herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Colton Lee Haynes, americký herec, je po celém světě a znám díky seriálu Arrow. Natočila ho americká televize The CW, a to už čtyři série. Colton Haynes hraje Roye Harpera, pohledného mladíka s vynikající postavou, ale také zlodějíčka.

Nejde o první filmovou roli, jíž se Colton Haynes chopil. Nejprve měl účinkovat v Transformers natočených v roce 2007, ale jeho epizodní role byla z filmu vystřižena. Pak procházel televizními seriály, jen větší role mu unikala.

Úspěch se dostavil v seriálu Vlčí mládě televize MTV. Colton Haynes se v něm stal protivníkem hlavního hrdiny a dokonce se proměnil v monstrum pojmenované Kanima. Seriál začala MTV produkovat v roce 2011. Jenže asi po roce se u Coltona Haynese projevila alergie na silikon a jeho postava ze seriálu vypadla.

Následoval seriál Arrows, jehož předlohou je komiks Green Arrow. Colton Haynes se poprvé objevil v 16. dílu 1. série, jako pohledný lapka Roy Harper se mihl v cestě They Queenové, mladší sestry hlavní postavy Olivera Queena. Theu Queenovou hraje Willa Holland, neohroženého bojovníka Olivera Queena ztvárnil Stephen Amell.

Postava They Queenové se s Royem Harperem spřátelí. Royi Harperovi to ukáže, o co v rodině Queenů s celém městě hlavně jde. Oliver Queen byl pět let nezvěstný, ztroskotal na ostrově, když skoro všichni zapomněli, vrátil se do rodného města. Zde je ve dne milionářským hejskem, se v noci se z něj stává strážce v zelené kapuci s lukem a šípy. Bojuje se zkaženou společností, se zločinci i policií a snaží se vrátit smyšlenému Starling City ztracenou slávu. Odvysílány byly tři celé série, v roce 2015 se začala vysílat série čtvrtá.

Komiks Green Arrow, který je předlohou seriálu byl poprvé v USA vydán ve 40. letech 20. století.  Lučištník v zelené kápi připomíná Robina Hooda. Šlo zároveň o napodobeninu Batmana, začal se od něj postupně odlišovat.

Colton Haynes pochází z Kansasu, z šesti dětí. Stěhoval se mezi Kansasem a Arkansasem, než díky modelingu začala jeho filmová kariéra.

 

Další Herci

zobrazit profil Jared  Padalecki
Jared Padalecki
zobrazit profil Jaroslav Moučka
Jaroslav Moučka
zobrazit profil Trine Dyrholm
Trine Dyrholm
zobrazit profil Lukáš Hlavica
Lukáš Hlavica
zobrazit profil Filip Blažek
Filip Blažek
zobrazit profil Jiří Plachý
Jiří Plachý
zobrazit profil Hilary  Duff
Hilary Duff
zobrazit profil David Suchařípa
David Suchařípa