Barbora Jánová

Barbora Jánová

Datum narození: 18. 8. 1989
Místo narození: Benešov
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Barbora Jánová se předvedla nahá v seriálu Doktoři z Počátků. V Ordinaci zazářila coby lékařka s minulostí prostitutky.

Absolvovala obchodní akademii a dva roky studovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského. Poté Barbora Jánová pracovala jako asistentka režie v České televizi a teprve až pak nastoupila na Vyšší odbornou školu hereckou v Michli.

BARBORA JÁNOVÁ - DONAHA

Jánová hrála s někdejší první dámou 

Spoluzaložila divadlo La´My, kde působí jako herečka a produkční. Barbora Jánová zde hrála v inscenacích Čechov řekl Tolstému sbohem, Vlk in fabula, Tři sestry či Kuřačky a spasitelky.

Na obrazovce se Barbora Jánová poprvé objevila v pohádce Vodník a Karolínka (2010). O dva roky později se její filmografie obohatila o roli v televizních snímcích Vánoční hvězda a Setkání s hvězdou: Dagmar Havlová, kde si zahrála vedlejší roli a mohla tak z blízka při práci sledovat bývalou první dámu Dagmar Havlovou a nadaného Ondřeje Brzobohatého. Barbora Jánová zde měla možnost předvést své pohybové nadání.

Barbora Jánová potvorou ve Slunečné

V kinech byla Barbora Jánová k vidění ve snímku Probudím se včera (2012) Miloslava Šmídmajera, v němž hlavní roli hrál Jiří Mádl. S ním Barbora Jánová několik měsíců chodila. Jak v médiích prozradila, nerozešli se ve zlém, zůstali kamarádi.

Kromě Jirky Mádla mohli její nahé sexy tělo obdivovat diváci seriálu TV Nova Doktoři z Počátků. Svlékla se zde v roli Kamily, která se snažila okouzlit tamního psychologa Ondru v podání Václava Jílka.

Talentovou Barboru Jánovou jste mohli zahlédnout i v seriálech Filipa Renče Sanitka 2 a Jana Pachla Cirkus Bukowsky. Větší roli - lékařky Báry Nývltové - dostala v Ordinaci v růžové zahradě 2. I tato postava má k nahotě blízko. Nývltová se totiž na studiích přivydělávala jako prostitutka. Jednu z klíčových úloh (vypočítavou Sylvu Popelkovou) herečka dostala od tvůrců seriálu TV Prima Slunečná.

Herečka a zpěvačka Barbora Jánová přijala nabídku účinkovat v drsné reality show Survivor Česko & Slovensko 2022. Vyloučena byla jako třetí. Prohrála v duelu s montážnicí Johanou „Johy“ Špačkovou z Frenštátu pod Radhoštěm.

O BARBOŘE JÁNOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Barbora Jánová se věnuje zpěvu, hře na kytaru a bikram józe.

V červenci 2021 Barbora Jánová na sociální síti prozradila svůj vztah s hercem Ladislavem Ondřejem. Na podzim 2022 se dala dohromady s tanečníkem Aidamem.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Jaromír Dulava
Jaromír Dulava
zobrazit profil Mishel Prada
Mishel Prada
zobrazit profil Barbora Kodetová
Barbora Kodetová
zobrazit profil Boris Hybner
Boris Hybner
zobrazit profil Tomáš Vorel ml.
Tomáš Vorel ml.
zobrazit profil Michaela Doležalová
Michaela Doležalová
zobrazit profil Mark Hamill
Mark Hamill
zobrazit profil Robert  Pattinson
Robert Pattinson