Eva Perkausová

Datum narození: 25. 3. 1994
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka, modelka, herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Hvězda televize Prima, herečka a modelka, Eva Perkausová prý podědila po své sestře Monice přítele a podle médií chodila s boháčem Antonínem Charouzem.

Kráska Eva Perkausová byla viděna na rande s fotbalistou Václavem Kadlecem. O svém soukromí mluví nerada, ale jak se podařilo vypátrat reportérům serveru ahaonline, jejím tajným milencem se stal i Antonín Charouz, vlivný podnikatel a boháč. Nasvědčovala by tomu i její láska k luxusním autům. Chodila také s milionářem Karlem Kubou, s nímž se v roce 2015 rozešla. A randila i s dalšími známými tvářemi.

EVA PERKAUSOVÁ A TAJNÝ MILENEC

Nafocení snímků pro Playboy krásné Evě Perkausové pomohlo k roli ve filmu Modelky s.r.o., a v seriálu Znamení koně, což jí následně vyneslo angažmá v TV Barrandov, posléze v pořadu TopStar na Primě. V březnu 2018 se stala moderátorkou hlavních zpráv. Po boku Romana Šebrleho nahradila Gabrileu Laškovou, která odešla na mateřskou dovolenou.

Od dětství se Eva Perkausová věnovala sportu a od třinácti let modelingu. Po střední škole se pustila do studia vysoké školy se zaměřením na obor produkce. Nafotila sérii snímků pro reklamní kampaně luxusních značek Jaguar a Natali Roden.

O EVĚ PERKAUSOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Blonďatá sexbomba Eva Perkausová byla vždy živel. Už v dospívání s ní měla maminka problémy. Sice se jí pokoušela držet zkrátka, ale marně. Krasavice nafotila snímky do pánského časopisu. Ani její školní docházku se matce nepodařilo ukočírovat, jak by si přála. Eva na střední dostala dokonce dvojku z chování, a to za velký počet neomluvených hodin.

V lednu 2022 si Eva Perkausová vzala Ivana Hecka. V listopadu 2022 mu porodila syna Killiana. Již v únoru 2023 se vrátila zpět na obrazovku. V lednu 2024 přivedla na svět druhého syna, jemuž dali jméno Arian.

 

Články o celebritě

Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada Třicítka Perkausová vrní blahem! Z dárku od manžela vám spadne brada Moderátorka Eva Hecko Perkausová (30) včera oslavila kulaté třicáté narozeniny. Její manžel Ivan Hec... číst článek
Rozmazlovaná Eva Hecko Perkausová: Tajná oslava kulatin! Od manžela dárek za miliony Rozmazlovaná Eva Hecko Perkausová: Tajná oslava kulatin! Od manžela dárek za miliony Na narozeninovém dárku pro Evu Hecko Perkausovou (30) si dává její manžel Ivan Hecko (42) záležet ka... číst článek
Sexy Kočendová trpí v Egyptě: Horečky a zimnice! Sexy Kočendová trpí v Egyptě: Horečky a zimnice! Sexy modelka Natálie Kočendová (24) se aktuálně nachází v Egyptě. Závidět jí nemusíte, není zde na d... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Martin Veselovský
Martin Veselovský
zobrazit profil Ornella Štiková
Ornella Štiková
zobrazit profil Heda Čechová
Heda Čechová
zobrazit profil Ester Janečková
Ester Janečková
zobrazit profil Marianna  Ďurianová
Marianna Ďurianová
zobrazit profil Pavlína Wolfová
Pavlína Wolfová
zobrazit profil Markéta Mayerová
Markéta Mayerová