Veronika Macková

Datum narození: 15. 2. 1994
Místo narození: Uherské Hradiště
Profese: herečka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Veronika Macková si zahrála ve velkofilmu Gangster Ka: Afričan, kde se potkala s kolegou Hynkem Čermákem. Že by jiskra přeskočila přímo na place?

Absolvovala Pražské konzervatoře, kam přešla po čtyřech letech studia na Janáčkově konzervatoři v Ostravě. Během posledního ročníku už Veronika Macková spolupracovala s Východočeským divadlem. Nejraději prý hrála tučňáka v Tučňácích na arše (2015), protože se vždycky skvěle uvolní, vyblbne a nechá na sebe působit dětský snový svět. 

VERONIKA MACKOVÁ A KÁČKO

Na televizní obrazovce se Veronika Macková objevila v pohádce Jiřího Stracha Svatojánský věneček (2015), a to společně s herci Jiřím Mádlem, Bolkem Polívkou, Ivanem Trojanem, Markem Taclíkem a Jaroslavem Pleslem.

Na filmovém plátně jste Veroniku Mackovou mohli vidět kromě snímku Ganster Ka: Afričan, kde ukázala prsa, také mj. v psychologickém dramatu Stíny proměn, v komedii Přes prsty nebo v thrilleru Alpha Code.

O VERONICE MACKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Brunetka Veronika Macková miluje cestování, a když necestuje déle než dva měsíce, popadne ji „cestovní absťák“ a musí hned někam vyrazit, nejlépe za hranice. Jako jedna z mála žen prý neumí vařit, zato však zvládá mazlení s hady. Největší strach má ze samoty a tmy. Možná také proto je jejím velkým snem pořídit si živou pandu, tygra, lva a pár hadů.

V červenci 2017 se Veronika Macková provadala za kolegu Hynka Čermáka, jehož přebrala Daniele Choděrové, s níž má herec dvě děti.

 

 

Články o celebritě

Nova: Ještě jedna série a... Zlatá labuť končí! Nova: Ještě jedna série a... Zlatá labuť končí! A je to konečná. Třetí sezona oblíbeného seriálu Zlatá labuť bude i poslední. Na jaře se tak uzavřou... číst článek
VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy... VELKÉ ZVRATY V ULICI! Nové zápletky i postavy... Po prázdninové pauze se znovu rozjíždějí příběhy postav z nekonečného seriálu Ulice. Už dnes se vrac... číst článek
Čermák drsně o partnerce Veronice: Nejradši bych ji zastřelil Čermák drsně o partnerce Veronice: Nejradši bych ji zastřelil Veronika Macková dostala v bijácích o mafiánskému bossovi Mrázkovi sice nevelkou, zato zásadní roli ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Daniela Bambasová
Daniela Bambasová
zobrazit profil Martha Issová
Martha Issová
zobrazit profil Jitka Ježková
Jitka Ježková
zobrazit profil Ivan Řezáč
Ivan Řezáč
zobrazit profil Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová
zobrazit profil Pom Klementieff
Pom Klementieff
zobrazit profil Ladislav Smoljak
Ladislav Smoljak
zobrazit profil Miroslav Hruška
Miroslav Hruška