Sabrina Harris

Sabrina Harris

Datum narození: 27. 11. 1968
Přezdívka: Barbina
Profese: stylistka a kostymérka hollywoodských hvězd
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Stylistka a kostymérka filmových hvězd Sabrina Harris je dcera Olgy Schoberové, někdejší sexbomby a snad vůbec nejkrásnější české herečky, která byla první Češkou na titulní straně Playboye.

Hollywoodské hvězdy Angelina Jolie, Julie Roberts, Matt Damon, Matthew Broderick, Hillary Swank nebo Charlize Theron. To je jen výběr z osobností, s nimiž spolupracuje Sabrina Harris, dcera herečky Olgy Schoberové a kaskadéra a herce Brada Harrise. „S Angelinou právě natáčí v Londýně,“ pochlubila se už v roce 2012 Blesku dceřinými úspěchy někdejší slavná herečka, která s otcem Sabriny, zvané Barbina, žila v zákonném svazku v letech 1967 až 1969. Druhý manžel Olgy Schoberové, zámožný John Calley, někdejší prezident největší hollywoodské společnosti Warner Brothers, Sarbrinu přijal za vlastní. A tak neváhal obě před svou smrtí finančně zabezpečit.

DCERA OLGY SCHOBEROVÉ – KRÁSNÁ PO MATCE, BOHATÁ PO OTCI

Sabrina Harris studovala v Evropě i ve Spojených státech. Je kostymérkou nejen slavných hvězd, ale oblékla i několik filmů, které se zařadily mezi nejúspěšnější. Dcera Olgy Schoberové má na kontě například snímky Líbánky v Las Vegas, Nevěsta na útěku, Výměna, Šťastný nový rok. V roce 2015 se Sabrina Harris provdala za filmového produkčního, s nímž žije v New Yorku. Návštěvy Česka jí nedělají problém, jelikož prý mluví perfektně, jako kdyby se z rodné země své maminky ani nehnula.

 

Další Umělci

zobrazit profil Michal Necpál
Michal Necpál
zobrazit profil Michal Caban
Michal Caban
zobrazit profil Roman Pomajbo
Roman Pomajbo
zobrazit profil Milan Ležák
Milan Ležák
zobrazit profil Daniel Dangl
Daniel Dangl
zobrazit profil Vítězslav Štefl
Vítězslav Štefl
zobrazit profil Vojtěch Štěpánek
Vojtěch Štěpánek