Lucie  Dušková

Lucie Dušková

Místo narození: Plzeň
Profese: finalistka České Miss 2016

Související celebrity

Životopis

Modeling, moderování, práce v televizi či v tisku, takové jsou cíle finalistky soutěže Česká Miss 2016 Lucie Duškové, studentky Fakulty humanitních studií Univerzity Karlovy.

Brunetka Lucie Dušková se do finále soutěže Česká Miss 2016 dostala ve svých 19 letech. Na kariéře modelky pracuje velmi usilovně. Sbírá zkušenosti z přehlídek a focení. Snaží se do oboru skutečně proniknout, proto chodí na brigádu k fotografovi Filipu Komorousovi, jemuž dělám asistentku. „Jsem empatická a cílevědomá, s tím je spojená i moje tvrdohlavost. Mým největším vzorem je moje maminka, která je neskutečně silná žena,“ svěřila se kráska, která se věnuje i tanci a aerobiku.

ČESKÁ MISS 2016

Jak odpověděla na dotazy o sobě? Pyšná je na to, že se dostala na univerzitu a také, že má okolo sebe spoustu skvělých lidí; její nejoblíbenější historická postava je Karel IV., a to proto, že za jeho vlády byla naše země v největším rozkvětu; jejím neoblíbenějším místem Česka je Praha; ráda má italskou kuchyni a ledové čaje; na pustý ostrov by si vzala opalovací krém, plavky a obří kufr plný dobrého jídla a pití. Její krédo zní: "Každý svého štěstí strůjcem."

VŠECHNY FINALISTKY ZDE >> 

ČESKÁ MISS 2015

ČESKÁ MISS 2014

ČESKÁ MISS 2013

ČESKÁ MISS 2012

 

Další Modelky

zobrazit profil Adéla  Rezková
Adéla Rezková
zobrazit profil Denisa Spergerová
Denisa Spergerová
zobrazit profil Tereza Franková
Tereza Franková
zobrazit profil Jitka Nováčková
Jitka Nováčková
zobrazit profil Sarah Brandner
Sarah Brandner
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Petra Němcová
Petra Němcová
zobrazit profil Dominika Kadlčková
Dominika Kadlčková