Sebastian Navrátil

Sebastian Navrátil

Datum narození: 29. 11. 1991
Přezdívka: Sebastian
Místo narození: Mnichov, Německo
Profese: zpěvák, kytarista, textař
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Popový zpěvák, kytarista a textař Sebastian v roce 2015 dostal Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu, jíž se stala jeho Toulavá.

Nadaný Sebastian Navrátil se narodil v Mnichově, odkud se z rodinných důvodů přestěhoval do Liberce. Zde vystudoval Střední školu průmyslovou textilní, obor podnikání a textilní výroba.

O SEBASTIANOVI ČTĚTE ZDE>>

Zpěvák, kytarista a textař Sebastian Navrátil (vystupuje jen pod svým křestním jménem) si ihned získal srdce mladých fanynek.

Do hudební branže Sebastian vkročil poté, co se zúčastnil soutěže Česko Slovensko má talent. Pak se svou kapelou JUST TRY vydal velice úspěšný cover písničky Žijeme len raz.

Na jaře roku 2014 Sebastian se skupinou ATMO music nazpíval píseň Polety. O rok později, konkrétně 16. února 2015, oslnil prvním singlem s názvem Toulavá. Ocenění na sebe nedalo dlouho čekat (jen deset měsíců). „Cena Českého slavíka za nejstreamovanější českou skladbu! Moc a moc Vám všem ještě jednou děkuji! Dnes mám narozeniny a Vy jste mi dali ten nejhezčí dárek. jste ti nejlepší!" napsal šťastný Sebastian na svém Facebooku.

Ve volném čase se Sebastian věnuje snowboardingu a i jiným sportům, občas zajde do fitness, ale rád by hrál hokej. „To by mě asi bavilo,“ řekl v médiích.

Na Českých slavících 2023 vyšlo najevo, že je Sebastian ve vztahu s modelkou a Českou Miss 2016 Andreou Bezděkovou.

 

Články o celebritě

Survivor plný dramat: Noční kolaps Ornelly! Survivor plný dramat: Noční kolaps Ornelly! Voyo dnes večer uvede pátý díl třetí řady reality show Survivor Česko & Slovensko. Soutěžící pro... číst článek
Andrea Bezděková trpí samotou: Přítel Sebastian bojuje v Survivoru! Andrea Bezděková trpí samotou: Přítel Sebastian bojuje v Survivoru! Už měsíc je slaměnou vdovou. Modelka Andrea Bezděková (30) loni bojovala v reality show Survivor a l... číst článek
V druhém díle Survivora se loučíme s prvním hráčem: Kdo jako první opouští drsnou reality show? V druhém díle Survivora se loučíme s prvním hráčem: Kdo jako první opouští drsnou reality show? První dva díly drsné reality show Survivor jsou za námi! Tedy, aspoň v případě, že máte Voyo. Pokud ... číst článek

Další Hudebníci

zobrazit profil Jitka Šuranská
Jitka Šuranská
zobrazit profil Janek Ledecký
Janek Ledecký
zobrazit profil Mick Jagger
Mick Jagger
zobrazit profil Petr Kužvart
Petr Kužvart
zobrazit profil Jan Pešout
Jan Pešout
zobrazit profil Jindra Polák
Jindra Polák
zobrazit profil Daniel Čech
Daniel Čech
zobrazit profil Radan Dolejš
Radan Dolejš