Brooklyn Beckham

Datum narození: 4. 3. 1999
Místo narození: Westminster, Spojené království
Profese: fotbalista a model
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Model Brooklyn Beckham, nejstarší syn fotbalisty Davida a zpěvačky Victorie Beckhamových, je partie k pohledání, a navíc krasavec po rodičích. Takže nemá problém okouzlit kdejakou nádhernou ženu či dívku.

Nadaný fotbalista po otci, Brookly Beckham sbalil dceru slavného trenéra Josého Mourinha, krásnou Matildu. Vztah potomků fotbalových legend se provalil v Londýně, kde byli spolu přistiženi v polovině března 2016. Randit Brooklyn Beckham začal ale už mnohem dřív. Třeba v srpnu 2013, tedy v teenagerových čtrnácti letech, media zjistila, že chodí s mladou šlechtičnou. Jméno dívky s modrou krví tehdy média neuvedla, pouze to, že navštěvuje luxusní soukromou školu a hraje lakros.

BROOKLYN BECKHAM A KRÁSNÁ MOURINHO

Jak se zdá, syn Davida Beckhama a bývalé Spice Girl, zpěvačky Victoria Beckham už není jen mladík, který nejraději běhá za balonem a chce být stejně dobrý jako jeho otec, ale má i jiné zájmy… Po otci zdědil talent a už dokáže s míčem divy, takže by rád šel v jeho šlépějích. Mladý Beckham dostal jméno Brooklyn prý proto, že byl počat na dovolené v New Yorku. Jeho kmotry jsou Elton John a Elizabeth Hurley.

Nejstařši syn Beckhamových má tři sourozence. Jsou to Romeo Beckham, Cruz Beckham, Harper Beckham.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Michal Řepík
Michal Řepík
zobrazit profil Veronika Vítková
Veronika Vítková
zobrazit profil Ivan Hašek
Ivan Hašek
zobrazit profil Jiří Vaněk
Jiří Vaněk
zobrazit profil Roman Hubník
Roman Hubník
zobrazit profil Lucie Charvátová
Lucie Charvátová
zobrazit profil Čestmír Kožíšek
Čestmír Kožíšek
zobrazit profil Adéla Sýkorová
Adéla Sýkorová