Matilde Mourinho

Matilde Mourinho

Související celebrity

Životopis

Krásnou dceru Matilde vyvedl do společnosti slavný trenér Chelsea José Mourinho, když jí bylo osmnáct let. Okamžitě způsobila mezi muži poprask, a to nejen proto, že se objevila ve značně sexy modelu.

Není divu, že když Portugalec José Mourinho v září 2015 předvedl na slavnostním vyhlášení ankety muž roku (pořádaném americkým pánským magazínem GQ) svou atraktivní dceru Matilde, vzbudila zájem i krasavce Brooklyna Backhama (syn slavného fotbalisty Davida Beckhama a bývalé Spice Girl, zpěvačky Vicktorie Beckham). Vztah potomků fotbalových legend se provalil v polovině březnu 2016, kdy byli přistiženi v Londýně.

MATILDE MOURINHO ŠOKOVALA VÝSTŘIHEM

Jak lze jednoduše objevit v médiích, osobní život Matilde Mourinho je bohatý. Ještě začátkem března 2016 měla být zaláskovaná do o víc než deset let staršího fotbalisty Danny Grahama. Spolu byli spatřeni během dovolené ve městě Setubal, odkud Matilde pochází. Ta dle sdělovacích prostředků dříve randila s irským zpěvákem a skladatelem Niallem Horanem, který však jejich vztah nepotvrdil. Podle jeho slov byli jen přáteli.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Anson Mount
Anson Mount
zobrazit profil Martin Nejedlý
Martin Nejedlý
zobrazit profil Jan Richter
Jan Richter
zobrazit profil František Čuba
František Čuba
zobrazit profil Hanka Kynychová
Hanka Kynychová
zobrazit profil Martin Zeman
Martin Zeman
zobrazit profil Kristína Herczegová
Kristína Herczegová
zobrazit profil Šárka Jelínková
Šárka Jelínková