Barbora Mottlová

Datum narození: 18. 7. 1986
Místo narození: Praha
Profese: modelka a herečka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Sexy modelka Barbora Mottlová, bývalá Miss Playboy, úspěšně rozjela i svou hereckou kariéru. Třeba v seriálu TV Prima Přístav či velkofilmu Gangster Ka.

Barbora Mottlová se za své půvaby rozhodně nestydí. Když se objeví ve společnosti, zřídkakdy nepatří mezi krásky s nejodvážnějšími modely. Není divu, vždyť její krásná tvář a dokonalé tělo jí již vyneslo titul Miss Playboy. Se svlékáním před kamerou ani fotoaparáty nemá problém a otevřeně dokáže mluvit i o intimních záležitostech.

SEXBOMBA BARBORA MOTTLOVÁ A MASTURBACE

Bloňďatá kráska Barbora Mottlová se úspěšně prosadila nejen v modelingu, ale též jako herečka. V roce 2005 začala seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě. Rok nato jste ji mohli vidět už na stříbrném plátně, a to ve filmu režiséra Jiřího Menzla Obsluhoval jsem anglického krále, kde hráli např. Oldřich Kaiser, Milan Lasica, Marián Labuda st., Martin Huba, Josef Abrhám, Jiří Lábus, Jaromír Dulava, Zdenek Žák, Petr Čtvrtníček, Naďa Konvalinková. Dále to byl seriál Vyprávěj, kde se odvázala před kamerou v erotické scéně s Ondřejem Veselým. „S Ondrou jsme na to vlítli. Totálně jsme se zničili. Dokonce mi praskly silonky!“ popsala zážitek v Blesku.
Pak následovaly další seriály: Život je ples, Obchoďák, Cirkus Bukowsky, První republika, Přístav (s Filip Blažkem a Martinem Dejdarem) a V.I.P. vraždy. Barbora Mottlová si již zahrála i ve velkofilmu, a to Gangster Ka, v němž roli přijalo několik známých herců: Hynek Čermák, Predrag Bjelac, Filip Čapka, Alexej Pyško, Jaromír Hanzlík, Miroslav Etzler, Tomáš Jeřábek, Zdeněk Žák, Jan Révai, Stanislav Majer.

Barbora Mottlová se již uplatnila i na divadelních prknech. Od prosince 2008 do července 2015 působila v Divadle F. X. Šaldy v Liberci (hry Sedm nápadů na zavraždění manžela, Penzion pro svobodné pány, Lakomec, Sen noci svatojánské, Figarova svatba, Balada pro banditu, Princové jsou na draka). Hostovala v divadle Bez zábradlí.

Nadaná Barbora Motllová pochází z Prahy. Po oboru Módní návrhářství na střední škole studovala na Vyšší odborné škole herecké obor Dramatické umění a moderování, který absolvovala v červnu 2009, a poté na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze bakalářský obor Scénická a mediální studia.

Herečka, zpěvačka, příležitostná moderátorka a modelka Barbora Mottlová, jak to tak u atraktivních žen bývá, není sama. Přítelem krásné blondýny je cizinec – Brit, jenž žije v Bruselu. Barbora Mottlová si sice trochu stěžuje na vztah na dálku, ale partner se jí to snaží vynahradit, jak se dá. K Vánocům 2015 od něj dostala nákladnou dovolenou v Keni. Pár společně byl v nejdražším národním parku Massai Mara, kam se létá soukromým letadlem. „O safari jsem snila strašně dlouho. Byl to zážitek. Byli jsme asi tři metry od skupinky lvů. Naštěstí byli nažraní, ale stejně nebylo příjemné, když začali obcházet kolem džípu. Srdce jsem měla až v krku," svěřila se kráska v médiích.

 

Články o celebritě

Konec obřím vnadám Vlaďky Erbové: Nechá si je zmenšit! Konec obřím vnadám Vlaďky Erbové: Nechá si je zmenšit! Nedá si pokoj! Přestože už má za sebou několik operací prsů, v březnu se modelka Vlaďka Erbová (42) ... číst článek
Žhává Playboy party: Souboj dekoltů Kánské, Pomeje a dalších slavných krásek! Žhává Playboy party: Souboj dekoltů Kánské, Pomeje a dalších slavných krásek! Přehlídka vysokých rozparků, hlubokých výstřihů, průhledných korzetů a především krásných žen. Tak v... číst článek
Eva Decastelo po delší době mezi lidmi přiznala: Těžký zápal plic! Eva Decastelo po delší době mezi lidmi přiznala: Těžký zápal plic! Po vážných zdravotních obtížích se dává Eva Decastelo (45) konečně dohromady a pomalu se by se ráda ... číst článek

Další Umělci

zobrazit profil Marek Epstein
Marek Epstein
zobrazit profil Herbert Slavík
Herbert Slavík
zobrazit profil Sabrina Harris
Sabrina Harris
zobrazit profil Josef Rarach
Josef Rarach
zobrazit profil Štěpán Kozub
Štěpán Kozub
zobrazit profil Dagmar Pecková
Dagmar Pecková
zobrazit profil Marcela Karleszová
Marcela Karleszová