Dominik Volek

Dominik Volek

Datum narození: 12. 1. 1994
Váha: 84 kg
Výška: 184 cm
Profese: Hokejista

Související celebrity

Životopis

Krásná tenistka Kristýna Plíšková randí s Dominikem Volkem, nadějným hokejovým útočníkem, synem někdejšího reprezentanta a borce z NHL Davida Volka.

Jak se zdá, tak tenisová kráska Kristýna Plíšková, dvojče o něco úspěšnější tenistky Karolíny Plíškové, má zřejmě slabost pro hokejisty. Ještě v roce 2015 chodila s brankářem hokejové Philadelphie Michalem Neuvirthem. Její sestra to pro změnu táhla s jiným Michalem – nováckým sporťákem Michalem Hrdličkou, někdejším partnerem moderátorky TV Nova Lucie Borhyové.

DOMINIK VOLEK – HOKEJISTA A TENISTKA

Dohady o tom, s kým se Dominik „vodí za ručičku“, zda je to skutečně tenistka Kristýna Plíšková, která se po třech letech vrátila do elitní světové stovky a stíhá tak své úspěšnější dvojče Karolínu, se rozplynuly na jaře 2016. Po návratu z Miami se sestry procházely Prahou a při focení na Malé Straně u Vltavy se Kristýna tulila ke své nové lásce, hokejovému útočníkovi Dominiku Volkovi.

Syn někdejšího reprezentanta a borce z NHL Davida Volka Dominik hrál již za několik klubů: HC Sparta Praha, HC Stadion Litoměřice, HC Benátky nad Jizerou či LHK Jestřábi Prostějov, a to v sezóně 2015/2016.

Bourák David Volek se o kariéru svého syna stará už nějaký ten rok, svého tehdy patnáctiletého syna Dominika poslal k výuce hokeje do Švýcarska. „Jednalo se o společné rodinné rozhodnutí. Chtěl jsem, aby se Dominik co nejrychleji otrkal. Chci tím říct, že to má ve Švýcarsku mnohem složitější a náročnější, než by měl doma. Stará se sám o sebe a to je nejlepší škola života,“ řekl tehdy v rozhovoru pro Blesk David Volek.

Matkou Dominika Volka je Alice Volková (patnáctinásobná mistryně republiky v plavání, dcera hokejového agenta Jaromíra Henyše). Nadějný útočník má o pět let starší sestru Denisu.

 

Další Sportovci

zobrazit profil Robert Reichel
Robert Reichel
zobrazit profil Petra Hynčicová
Petra Hynčicová
zobrazit profil Milan  Michálek
Milan Michálek
zobrazit profil Gabriela  Jílková
Gabriela Jílková
zobrazit profil Zuzana Hejnová
Zuzana Hejnová
zobrazit profil Patrik Gedeon
Patrik Gedeon
zobrazit profil Martin Bidař
Martin Bidař
zobrazit profil Tomáš Koubek
Tomáš Koubek