Petr Menšík

Profese: podnikatel

Související celebrity

Životopis

Zkrachovalý podnikatel Petr Menšík, syn herce a baviče Vladimíra Menšíka, udělal rodině pěknou ostudu. Nejenom, že se zadlužil a padl do rukou exekutorů...

Bezdomovcem se stal syn legendárního českého hereckého a komediálního velikána Vladimíra Menšíka, Petr Menšík. Jako šedesátník skončil na ulici. Co by tomu asi řekl jeho již tehdy zesnulý otec, úspěšný herec, moderátor, lidový vypravěč a bavič, držitel ocenění národní umělec Vladimír Menšík?

PETR MENŠÍK – VELKÁ TELEVIZNÍ LEŽ

Podnikatel Petr Menšík se dostal do problémů kvůli Kavárně Vladimíra Menšíka a Klobásovému baru u Bohouše, které provozoval v Brně. Na toto téma se rozpovídal v televizní Show Jana Krause. „V pronájmu jsem tam byl 13 let, jenže časem v okolí začaly kavárny kvést jako houby po dešti; byla velká konkurence a vysoké náklady a už se to nedalo,“ vyprávěl Petr Menšík koncem roku 2015 v pořadu Janu Krausovi. Jak však zjistil Blesk, pravda byla jinde. „Jde o letitý spor. Pan Menšík měl prostory dlouhodobě v pronájmu. Před jeho koncem vše najednou zavřel a přestal komunikovat. Byl prakticky nezvěstný,“ vysvětlil skutečnou situaci tiskový mluvčí Magistrátu města Brna. Podle informací deníku Aha! Petr Menšík propadl alkoholu a neplatil nájemné.

Petr Menšík má tři sourozence, alespoň co se týče známých potomků herce Vladimíra Menšíka. Jsou to: Jan, Vladimíra a Martina Menšíková, která jako jediná šla v otcových šlépějích.

MENŠÍK A OSTUDA

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jakub Červenka
Jakub Červenka
zobrazit profil Angela Merkel
Angela Merkel
zobrazit profil Martin Dušek
Martin Dušek
zobrazit profil Lucie Dvořáková
Lucie Dvořáková
zobrazit profil Zdeněk Faltus
Zdeněk Faltus
zobrazit profil Jakub Landovský
Jakub Landovský