Kateřina Matásková

Kateřina Matásková

Profese: třetí manželka herce Davida Matáska

Související celebrity

Životopis

Kateřina Matásková byla třetí manželkou herce a hudebníka Davida Matáska. Mají spolu dvě ratolesti.

Se svým budoucím chotěm Davidem Matáskem se Kateřina seznámila v divadle.

Matásková je o 15 mladší než exchoť

"Říkal jsem si, že se na mě hezky směje, a tak jsem ji pozval na jiné představení. A byla ruka v rukávě," vzpomínal David Matásek po šestiletém soužití s půvabnou, o 15 let mladší brunetkou, Kateřinou Matáskovou v rozhovoru pro Blesk pro ženyKateřina tehdy se smíchem dodala, že jí bylo divné, proč na ni ten chlapík tak zírá.

Herec a hudebník David Matásek se potřetí ženil krásného zářijového dne v Národním památníku na Vítkově. Podívat se na ně přišla spousta kamarádů se svými dětmi. "Všechno bylo super, jen mě trochu mrzelo, že nikdo dojetím neplakal," řekla před lety s nadsázkou Kateřina Matásková.

Manžel byl Zuzaně Matáskové nevěrný

Na jménu pro svého prvního potomka se po dlouhém přemýšlení shodli a zůstali u toho prvního a nejjednoduššího, které je napadlo - Marie. Druhé jejich dítě, syn, se jmenuje Benjamin.

Ze vztahu Kateřiny a Davida Matáskových po čase zbyly jen trosky. Neúnavný milovník krásných žen se zaláskoval po padesátce do o čtvrt století mladší rusovlásky Evy Liliany Vlachové. Jejich vztah nebyl dlouho tajemstvím. David Matásek dával své city na odiv i na veřejnosti. Svou těhotnou milenku přivedl např. na premiéru šestého pokračování úspěšných Básníků. Novinářům se pochlubil, že s ní čeká syna, který dostal jméno Antonín.

David Matásek má ještě dceru Lindu (*1991), která je jen o pár let mladší než Eva Lilian Vlachová. Matkou Lindy je dramaturgyně a scenáristka Simona Matásková.

 

Další Všichni

zobrazit profil Lukáš Nečesaný
Lukáš Nečesaný
zobrazit profil Usáma bin Ládin
Usáma bin Ládin
zobrazit profil Monika Kramná
Monika Kramná
zobrazit profil Tereza Vlčková
Tereza Vlčková
zobrazit profil Andrej Babiš jr.
Andrej Babiš jr.
zobrazit profil Milan Říha
Milan Říha
zobrazit profil Barbora Lovasová
Barbora Lovasová
zobrazit profil Ester Dee Dohnalová
Ester Dee Dohnalová