Kateřina Mátlová

Datum narození: 13. 4. 1979
Přezdívka: Kate Matl
Místo narození: Brno
Profese: zpěvačka, moderátorka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a moderátorka Kateřina Mátlová, která působí především v zahraničí pod jménem Kate Matl, si dává záležet na tom, aby její modely na vystoupeních byly provokativní a sexy.

Na narozeninovém mejdanu magazínu JO zahájila Kateřina Mátlová večer s tanečníkem Filipem Jankovičem ve stříbrném lurexovém body. A posléze ještě přitvrdila. Na parket vtrhla v černých spodních kalhotkách a korzetu, který ještě víc nadzvedl její bujné poprsí. A právě kvůli těmto kostýmům se Kateřina Mátlová musí držet ve formě. „Propadla jsem bikram józe. Jsem hypermobilní, tudíž potřebuji zpevňovat a toto cvičení je pro mě lepší než posilovna,“ řekla médiím Kateřina Mátlová, která je doprovodnou zpěvačkou DJ Boba.

KATE MATL BREČELA JAK ŽELVA

K hudbě byla Kate Matl vedena již odmalička. Není divu, vždyť jejím otcem je sbormistr Lubomír Mátl a matkou Jiřina Mátlová, hudební teoretička. Takže měla po kom podědit svůj talent. Jako malá zpívala v Kühnově dětském sboru. Vystupovala například v dětském muzikálu Kocour v botách po boku Václava Neckáře, kde odstartovala svou kariéru.

Po studiích v Paříži na francouzském Collegue, absolutoriu konzervatoře Jaroslava Ježka a doprovodného studia Tanečního centra na Karlově univerzitě v Praze se naplno pustila do zpívání a koncertování. Již při studiích ztvárnila role v muzikálech Vlasy, Mise v hlavní roli s Danielem Hůlkou, Pomáda (ztvárnila hlavní roli Sandy), zpívala v muzikálech Karla Svobody Monte Cristo a Dracula, kde se alternovala v jedné z hlavních rolí spolu s Ivetou Bartošovou. Spolupracovala také s taneční skupinou Uno (projekty Malá mořská víla a Carmen).

O KATE MATL ČTĚTE ZDE>>

Atraktivní Kateřina Mátlová se stala tváří Švýcarského Locarno Casino zaštiťující mimo jiné filmový festival Locarno. V této zemi natočila a vydala píseň In the Club on the Floor s DJ Tanja La Croix; v Německu navázala spolupráci se světově známým hudebníkem DJ BoBo. V roce 2013 vystupovala na jeho evropském tour a následně se stala jeho hlavní zpěvačkou. V roce 2015 DJ Bobo vyrazil na další tour a to opět s Kate Matl po boku. Společně s ním a Michalem Davidem také vystoupila na koncertě v pražské O2 Areně.

Kate Matl chodila s tureckým podniketelem. Jejich vztah skončil roku 2015. Až dva roky nato se zpěvačka ve společnosti ukázala s novým přítelem, pohledným Švýcarem. 

 

Články o celebritě

České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku České celebrity se na dušičky snažili chovat vesele: Halloween po česku Svátek všech svatých je spojen zejména v Americe s veselými maskovanými večírky. Stále častěji se al... číst článek
Mátlová dostala pořádně za uši: Drsná kritika kvůli dceři Mátlová dostala pořádně za uši: Drsná kritika kvůli dceři Zpěvačce Kateřině Mátlové, alias Kate Matl, se významně daří, aktuálně například jede celou koncertn... číst článek
Striptýz pro známé tváře v gay klubu: Muzikářová s Fišerovou ve spárech nahého playboye Striptýz pro známé tváře v gay klubu: Muzikářová s Fišerovou ve spárech nahého playboye Pořádně divoký mejdan se odehrál v pražském gay klubu, který slavil 25. narozeniny. A co by to bylo ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Jay-Z (Shawn Corey Carter)
Jay-Z (Shawn Corey Carter)
zobrazit profil Adam Janota
Adam Janota
zobrazit profil Chris Cornell
Chris Cornell
zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Anna Slováčková
Anna Slováčková
zobrazit profil Václav Noid Bárta
Václav Noid Bárta
zobrazit profil Céline Dion
Céline Dion