Vladimír Černohorský

Datum úmrtí: 13. 5. 2016
Přezdívka: pivní král
Profese: herec

Související celebrity

Životopis

Herec Vladimír Černohorský, král z reklam na pivo, se v 58 letech zastřelil. Pivo si pro TV dal s herečkami Jitkou Čvančarovou a Vicou Kerekes či s fotbalovým matadorem Tomášem Řepkou.

Smrt vyučeného elektrikáře Vladimíra Černohorského zastihla v době MS v hokeji 2016. Údajně jeho předčasný skon zapříčinila těžká deprese. Přestože zemřel, jeho tvář z televizních reklamních spotů jen tak nezmizí. V nich má krásné obdivovatelky – českou hereckou hvězdu Jitku Čvančarovou a slovenskou krásku Vicu Kerekes či stále drsného sportovního důchodce Tomáše Řepku.

VLADIMÍR ČERNOHORSKÝ - SMRT MEZI PIVY

Divoké háro, majestátní knír, výrazné brýle – tak vypadá skutečný pivní král. Alespoň podle reklam na zlatavý mok, kde tohoto svérázného chlapa sváděly krásné dámy Jitka Čvančarová či Vica Kerekes, a do potyčky se sním bál pustit i obávaný tvrďák jako Tomáš Řepka.

Náhlý odchod Vladimíra Černohorského z tohoto světa zaskočil i jeho zaměstnavatele. „Je nám to velmi líto a celé rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast,“ uvedla pro deník Aha! PR manažerka společnosti Heineken Jana Austová Pikardová. Zaskočená byla i Jitka Čvančarová: „Je mi to obrovsky líto a celé rodině vyjadřuji upřímnou soustrast. Respektuji soukromí rodiny a k dané záležitosti už se nebudu více vyjadřovat.“ Ani fotbalový borec Tomáš Řepka nezůstal chladným: "Byl to úžasný člověk, tohle jsem nečekal. Jsem z toho přešlý."

 

Další Herci

zobrazit profil Kevin  Costner
Kevin Costner
zobrazit profil Martina Menšíková
Martina Menšíková
zobrazit profil Taylor John Smith
Taylor John Smith
zobrazit profil Veronika Macková
Veronika Macková
zobrazit profil Magdaléna Zimová
Magdaléna Zimová
zobrazit profil Vladimír Čech
Vladimír Čech
zobrazit profil Marian Roden
Marian Roden
zobrazit profil Pavel Řezníček
Pavel Řezníček