Michaela Hrubá

Michaela Hrubá

Datum narození: 21. 2. 1998
Místo narození: Bořitov
Výška: 188 cm
Profese: výškařka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Výškařka Michaela Hrubá je podle odborníků velký talent. Kdy má šanci překonat dva metry a získat tak nový světový rekord? Třeba na LOH 2016 v brazilském Riu.

Trenér mladičké atletky, které v září 2015 začal třetí ročník gymnázia, je přesvědčen, že magickou hranici dvou metrů jeho svěřenkyně Michaela Hrubá pokoří co nevidět. Není divu, vždyť ve svých sedmnácti letech suverénně získala zlato na světovém šampionátu v Cali, což je jeden z důkazu jejího velkého nadání. Před atletikou se sportovkyně věnovala kolu a plavání.

„Olympiáda je samozřejmě obrovským lákadlem. Mám připravený projekt. Málo sportovců v republice bude mít takové podmínky, jako má Míša. Na zimu máme půl roku objednaný dům v Africe,“ pochlubil se isportu již v létě 2015 atletčin trenér. „Věřím, že limit na olympijské hry na 99 procent splníme, samozřejmě když bude zdravá. Potenciál pro zlepšení je neskutečný,“ chválil svou svěřenkyni.

V MS juniorů Michaela Hrubá v roce 2014 získala za své skoky do výšky stříbrnou medaili. Téhož roku si na LOH mládeže vyskákala bronz. Na Mistrovství ČR v atletice dosáhla na bronz; o rok později to bylo již stříbro. Nejvíce se jí podařily skoky na Halovém mistrovství ČR v atletice v letech 2014 a 2015, kdy si svými skoky do výšky vybojovala zlato. V únoru 2016 vyhrála v Třinci (Werk Arena) 24. ročník Beskydské laťky.

VŠE O LOH 2016 V RIO DE JANEIRU ČTĚTE ZDE

 

Další Sportovci

zobrazit profil Marek Suchý
Marek Suchý
zobrazit profil Martin Berkovec
Martin Berkovec
zobrazit profil Radek Faksa
Radek Faksa
zobrazit profil Haris Harba
Haris Harba
zobrazit profil Viktor Teplý
Viktor Teplý
zobrazit profil Dominik Hrachovina
Dominik Hrachovina
zobrazit profil Vendula Hopjáková
Vendula Hopjáková