Ondřej Koptík

Profese: expřítel Hany Gregorové

Související celebrity

Životopis

Ondřej Koptík se stal milencem Hany Gregorové. Slovenská herečka si o 32 let mladšího zajíce nabrnkla čtyři roky po smrti svého manžela Radoslava Brzobohatého.

Herečka Hana Gregorová se se svým objevem, Ondřejem Koptíkem, jehož by mohla být i babičkou, veřejně pochlubila na svatbě svého syna Ondřeje B. Gregora a modelky Taťány Kuchařové.

A jak se k sobě měli – nebylo pochyb, že jsou milenci. Fotografové si jejich štěstí samozřejmě nenechali ujít. Ondřej Koptík si zájem médií evidentně užíval. Blesku poskytl velmi otevřený rozhovor, v němž mimo jiné řekl, že „Hanku“ miluje a že by si ji rád vzal.

ONDŘEJ KOPTÍK – PSYCHOLOG ZVEDÁ PRST

Sebevědomě vystupující Ondřej Koptík, který podle médií pracoval pro jednoho mobilního operátora, byl ženatý a má dvě děti. Jak v tisku řekl, rád by své děti vychovával s Hanou Gregorovou. Prozradil, že si s herečkou své potomky navzájem představili. Ti jeho ji prý začali oslovovat teto Hanko.

„Je velice výchovná a své děti vychovala perfektně. Moc bych si přál, aby alespoň půlku toho, co dokázala zanechat u svých dětí, dala i těm mým. To bych si přál,“ pochvaloval si Ondřej Koptík svou zkušenou - o 32 let starší - partnerku. S Hanou Gregorovou a boxerem Pepou (toho si herečka pořídila ještě s Radkem Brzobohatým) bydlí od té doby, co ho manželka vyhodila. A chodil venčit Pepu.

O ONDŘEJI KOPTÍKOVI ČTĚTE ZDE>>

Vztah slovenské herečky a jejího kolouška, s nímž se dokonce zasnoubila, podle informací Blesku skončil v září 2017, kdy Hana Gregorová Ondřeje Koptíka vykopla z bytu.

 

Články o celebritě

Brzobohatý zabodoval muzikálem Anděl Páně: Oslavný taneček, smutné oči manželky Daniely a objetí s mámou! Brzobohatý zabodoval muzikálem Anděl Páně: Oslavný taneček, smutné oči manželky Daniely a objetí s mámou! Mega úspěch si na své konto připsal Ondřej Brzobohatý (40)! Muzikál Anděl páně, ke kterému napsal hu... číst článek
Premiéra muzikálu Anděl páně: Brzobohatý tančil, ale manželka plakala Premiéra muzikálu Anděl páně: Brzobohatý tančil, ale manželka plakala Muzikálem Anděl Páně si může Ondřej Brzobohatý (40) na své konto připsat další úspěch. Na premiéře s... číst článek
Slavná premiéra Brzobohatého: Pyšná máma Gregorová, Koptík jako kůl v plotě! Slavná premiéra Brzobohatého: Pyšná máma Gregorová, Koptík jako kůl v plotě! Těsně před začátkem premiéry muzikálu Anděl Páně, který zhudebnil a otextoval Ondřej Gregor Brzoboha... číst článek

Další Všichni

zobrazit profil Barbora Lovasová
Barbora Lovasová
zobrazit profil Jonna Mendez
Jonna Mendez
zobrazit profil María Isabel Santos
María Isabel Santos
zobrazit profil Vivien Babišová
Vivien Babišová
zobrazit profil Leo Steiner
Leo Steiner
zobrazit profil Michaela Kadlecová
Michaela Kadlecová
zobrazit profil Iva Uchytilová
Iva Uchytilová
zobrazit profil Lucie Černá
Lucie Černá