Pavlína Jirásková Nedvědová

Profese: prodavačka, manželka Jana Nedvěda

Související celebrity

Životopis

Pavlína Jirásková Nedvědová se stala čtvrtou manželkou muzikanta Jana Nedvěda. Před seznámením s jedním z neúspěšnějších českých písničkářů pracovala jako prodavačka v Delvitě.

Po třech rozvodech se zpěvák, kytarista a hudební skladatel Jan Nedvěd dal dohromady s o 37 let mladší Pavlínou Jiráskovou, která si také v životě protrpěla své. Její maminka na ni žárlila a pak se prý kvůli ní rozvedla. Její bývalý přítel ji znásilňoval a vyhrožoval jí smrtí. Prodělala anorexii a vážila jen 33 kilo. Honza Nedvěd ji kdysi opustil a půl roku pak »randil« s šestnáctiletou Lucií.

PAVLÍNA JIRÁSKOVÁ ZTRATILA ZÁSNUBNÍ PRSTEN

S teprve náctiletou Pavlínou Jiráskovou se hudebník a milovník žen Jan Nedvěd seznámil v někdejším obchodním řetězci Delvita, kde pracovala v pokladně. „Já v tu dobu byl už dva roky sám a bylo mi opravdu hrozně těžko. Nevím, co mě to napadlo, že jsem tu devatenáctiletou holku oslovil a řekl jí, že se mi líbí a že bych ji někdy rád viděl. Ona řekla: »Děkuji.« A já sem zaplatil a odešel. Jenže ona za mnou vyběhla ven a řekla, že má ráda moje písničky, a pak mi dala svoje číslo,“ vzpomínal písničkář na první setkání se svou novou láskou v rozhovoru v dubnu 2006. „A při druhém setkání jsme se už choulili někde u sloupu. Při pátém desátém jsme si už hodně rozuměli a přišel i náš intimní život,“ doplnil.

Svatba, kterou jim producent Jiří Pomeje zařídil během turné, byla skutečně NĚCO. Vzali se přímo během koncertu v pražské Lucerně před zraky tří tisíc lidí a ještě v magické datum 12. 10. 2012. Oddal je starosta Prahy 1 Oldřich Lomecký a plná Lucerna zapěla sborem Báječnou ženskou Michala Tučného. Ani tomuto páru se však nevyhnuly problémy. Dva roky po svatbě žili v bídě a obávali se exekuce.

Pavlína Jirásková se provdala do početné rodiny. Jan Nedvědbratra Františka a ještě sestru. František je otcem dvou dospělých synů (mladší Vojta je též profesionální hudebník) a o něco plodnější Jan si ve svých vztazích pořídil dětí hned pět. Jak se Jan Nedvěd vyjádřil, dalšího potomka již nechce, bál by se, že zemře dřív, než by ho stačil vychovat.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jiří Rendl
Jiří Rendl
zobrazit profil Martin Kupka
Martin Kupka
zobrazit profil Zdena Černínová
Zdena Černínová
zobrazit profil Daddy Yankee
Daddy Yankee
zobrazit profil Jiří Vondráček
Jiří Vondráček
zobrazit profil Zdeněk Geist
Zdeněk Geist
zobrazit profil Jaroslav Stodola
Jaroslav Stodola
zobrazit profil Stanislav Körner
Stanislav Körner