Zuzana Kanócz

Datum narození: 21. 11. 1979
Místo narození: Košice
Profese: herečka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Zuzana Kanócz si v Česku popularitu získala rolí redaktorky Laury z Románu pro ženy, natočeném podle bestseleru Michala Viewegha.

Zuzana Kanócz vystudovala maďarské gymnázium v Košicích a herectví v ročníku Emílie Vášáryové a Martina Huby na Vysoké škole múzických umění v Bratislavě. 

ZUZANA KANÓCZ – NA MUŽI ROKU ŽENY K NEPOZNÁNÍ

V roce 2003 Zuzana Kanócz získala angažmá v Divadle Andreja Bagara v Nitře, kde hrála v inscenacích Petr Pan, I koně se střílejí či v původním slovenském muzikálu Adam Šangala. Za hlavní roli ve hře Portia Coughlenová získala cenu Dosky 2007 za nejlepší ženský herecký výkon sezony.

Půvabná brunetka Zuzana Kanócz se před filmovou kamerou objevila v česko-slovenském snímku Juraje Nvoty Kruté radosti (2002). Zazářila o dva roky později v Románu pro ženy Filipa Renče, který z ní udělal hvězdu, podobně jako dříve z Aňi Geislerové.

Ve své vlasti dostala herečka Zuzana Kanócz hlavní roli ve filmu Nebe, peklo… zem (2009). Pohled na krásnou Slovenku českým divákům umožnil i Jiří Strach, který si ji zvolil za představitelku hlavní ženské postavy mysteriózní série Labyrint (2015).

O ZUZANĚ KANÓCZ ČTĚTE ZDE>>

Rodiče Zuzany Kanócz, absolventi technické univerzity, z ní chtěli mít lékařku. To, jak sama přiznala, nebylo nic pro ni - neměla na to hlavu, natož známky. Sestra Petra studovala v Budapešti malbu.

Herečka Zuzana Kanócz prožila v soukromí těžké chvíle. O své první miminko přišla v pátém měsíci. Tři měsíce nato s partnerem Jurajem Lojem opět otěhotněla a v srpnu 2013 přivedla na svět syna Lucase. Na čas se stáhla do ústraní a v roce 2015 porodila dceru Izabellu. Začátkem září 2018 se páru narodila dcera Leyla.



 

 

Další Herci

zobrazit profil Charlie  Chaplin
Charlie Chaplin
zobrazit profil Bohumil Klepl
Bohumil Klepl
zobrazit profil David Tennant
David Tennant
zobrazit profil Barbora Munzarová
Barbora Munzarová
zobrazit profil Michael Keaton
Michael Keaton
zobrazit profil Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
zobrazit profil Bill Paxton
Bill Paxton
zobrazit profil Martha Issová
Martha Issová