L'Wren Scottová

L'Wren Scottová

Výška: 191 cm
Profese: modelka a modní návrhářka

Související celebrity

Životopis

Návrhářka L'Wren Scottová byla přítelkyní Micka Jaggera, slavného zpěváka, kytaristy a hudebního skladatele, frontmana legendární rockové skupiny Rolling Stones.

Úspěšná módní návrhářka L'Wren Scottová vyrostla v Utahu jako adoptivní dítě v rodině mormonů. V mládí odešla do Paříže a prosadila se tam jako modelka. Postupně se stala uznávanou módní návrhářkou a oblékala například Michelle Obamovou, Oprah Winfreyovou, Nicole Kidmanovou nebo Madonnu.

S rockovým králem Mickem Jaggerem pár tvořila v letech 2001 až do své sebevraždy v březnu 2014. Asistentka ji doma na Manhattanu nalezla oběšenou na šále, na klice od francouzského okna.  L'Wren Scottová nikdy neprozradila svůj věk. Podle amerických médií jí bylo 49 let.

Po smrti britská média spekulovala o tom, že za sebevraždou jsou finanční problémy firmy Scottové LS Fashion. Podle listu The Independent v roce 2012 firma prodělala 3,5 milionu liber a o rok před tím 2,5 milionu, což je celkem skoro 200 milionů korun.

Skupina Rolling Stones zrušila kvůli osobní tragédii svého frontmana celé turné po Austrálii a Novém Zélandu. Mick Jagger však dlouho netruchlil, již v červnu 2014 byl fotoreportéry načapán s americkou baletkou Melanií Hamrick, s níž se seznámil v únoru téhož roku na turné Rolling Stones, konkrétně v Tokiu.

 

Další Modelky

zobrazit profil Barbara Kautmanová
Barbara Kautmanová
zobrazit profil Amra Silajdžič
Amra Silajdžič
zobrazit profil Margarita Aranhaová
Margarita Aranhaová
zobrazit profil Lela Ceterová
Lela Ceterová
zobrazit profil Elisabett Canalis
Elisabett Canalis
zobrazit profil Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
zobrazit profil Natálie Kočendová
Natálie Kočendová
zobrazit profil Denisa Mendrejová
Denisa Mendrejová