Miloslav Zeman

Miloslav Zeman

Profese: politik

Související celebrity

Životopis

Kybernetik Miloslav Zeman se stal jedničkou Plzeňského kraje za hnutí ANO ve volbách 2016. Jako hejtman chce změnit vše k lepšímu.

Do politiky Miroslav Zeman vstoupil v roce 2014, kdy za hnutí Andreje Babiše kandidoval jako nezávislý do plzeňského zastupitelstva, a to z nevolitelného místa. Dva roky poté povýšil, takže se stal lídrem hnutí ve volbách, tedy kandidátem na plzeňského hejtmana.

„Nikdy jsem nebyl a nejsem členem žádné politické strany. Celý život spoléhám hlavně na sebe a své schopnosti. Přesto nyní jdu do voleb za hnutí ANO, protože mám pocit, že jako manažer tělem i duší pouze s ním mám možnost v našem kraji změnit věci k lepšímu,“ napsal kandidát Miloslav Zeman na webu ANO.

Podnikatel, předseda OHK Plzeňsko, absolvoval Vysokou školu strojní a elektrotechnickou v Plzni. Od počátku 90. let podniká. Byl či stále je členem statutárních orgánů desítek společností, z nichž mnohé vlastní, aktuálně mj. vede společnost INEL - Holding, a.s. Od roku 2005 je předsedou Okresní hospodářské komory Plzeňsko.

Po průmyslovce v Plzni vystudoval Vysokou školu strojní s elektronickou tamtéž. Vystřídal řadu míst v oboru, jako například byl jednatel společnosti Vinařský dům (2014 – 2016).

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

 

Další Politici

zobrazit profil Aleš Cabicar
Aleš Cabicar
zobrazit profil Robert Veverka
Robert Veverka
zobrazit profil Ivan Adamec
Ivan Adamec
zobrazit profil Lukáš Černohorský
Lukáš Černohorský
zobrazit profil Zdeněk Hřib
Zdeněk Hřib
zobrazit profil Tomáš Fiala
Tomáš Fiala
zobrazit profil Zuzana Majerová Zahradníková
Zuzana Majerová Zahradníková