Simona Lewandowská

Profese: herečka, modelka

Související celebrity

Životopis

Simona Lewandowská zazářila v Ordinaci v růžové zahradě 2. Pro tehdy 17letou herečku to byla její první velká role.

Deník Aha! vypátral, že ze Simony Lewandovské mohla být dokonce světoznámá modelka. Pro prestižní společnost Elite Model Look již nafotila profesionální snímky. „Už jako patnáctiletá měla obrovský potenciál, byla skvělá. Mohla mít před sebou hvězdnou kariéru světoznámé modelky, ale dostala se na konzervatoř, tak se rozhodla pro herectví,“ prozradil ředitel modelingové agentury Saša Jány.

SIMONA LEWANDOVSKÁ JAKO LESBA VE ZLATÉ LABUTI

Lewandovská v Renčově Hlavě Medúzy

Před televizní kamerou tehdy sedmnáctiletá studentka pražské konzervatoře Simona Lewandovská debutovala v roce 2016 v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, v níž dostala roli Emy Rytířové, dcery lékařky Aleny Rytířové (Michaela Badinková), kterou si jako svou čtvrtou ženu vzal primář gynekologie Čestmír Mázl (Petr Rychlý).

Na filmovém plátně se Simona Lewandowská poprvé objevila (kromě studentského snímku Bublina) v romantickém sportovním dramatu Zlatý podraz (2018), který byl nominován na devět Českých lvů.

Roli Simona Lewandowská dostala také v dramatické minisérii Jak si nepodělat život, v česko-americkém sci-fi thrilleru Alpha Code (2020) nebo v krimi seriálu Hlava Medúzy. Jeho režisér Filip Renč ji obsadil do dílu s názvem Královna krásy.

Jednu se zásadních postav Simona Lewandowská ztvárnila v úspěšném seriálu Zlatá labuť. Zahrála si zde prodavačku, která má raději ženy než muže.

O SIMONĚ LEWANDOVSKÉ ČTĚTE ZDE>>

Několik měsíců Simona Lewandowská chodila s hercem Zdeňkem Piškulou.

 

Články o celebritě

Hvězda Zlaté labutě Simona Lewandowská: Režiséři o ni válčí! Hvězda Zlaté labutě Simona Lewandowská: Režiséři o ni válčí! Je doslova na roztrhání! Simonu Lewandowskou (24) v posledním roce zavalili producenti a režiséři de... číst článek
Hvězda Zlaté Labutě a Aristokratky Lewandowská: Setkání s ex! V modelu z mámina šatníku Hvězda Zlaté Labutě a Aristokratky Lewandowská: Setkání s ex! V modelu z mámina šatníku Půvabná herečka Simona Lewandowská (24) měla na premiéru pokračování Aristokratky ve varu připravené... číst článek
Dívka v modrém Simona Lewandowská: Zazářila v kostýmu maminky! Dívka v modrém Simona Lewandowská: Zazářila v kostýmu maminky! Půvabná herečka Simona Lewandowská (24) měla na premiéru pokračování Aristokratky připravené šaty, a... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Světlana Nálepková
Světlana Nálepková
zobrazit profil Antonie Talacková
Antonie Talacková
zobrazit profil Robert Downey, Jr.
Robert Downey, Jr.
zobrazit profil Michal Nesvadba
Michal Nesvadba
zobrazit profil Pavel Batěk
Pavel Batěk
zobrazit profil Ladilav Frej jr.
Ladilav Frej jr.
zobrazit profil David Suchařípa
David Suchařípa