Petr Tiso

Petr Tiso

Datum narození: 14. 7. 1967
Profese: lékař a politik
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Porodník Petr Tiso byl za TOP 09 nominován jako jednička Středočeského kraje, tedy na post hejtmana. Jeho snahou vždy byla perfektní organizace celého týmu.

Lékař Petr Tiso do krajských voleb 2016 vstoupil jako městský zastupitel a náměstek ředitele Ústavu pro péči o matku a dítě v Praze Podolí.

"Díky své profesi jsem zvyklý rozhodovat se a nést velkou odpovědnost. Pro správná rozhodnutí je vždy důležité vidět jasný cíl, ale zároveň neopomenout žádné detaily a souvislosti. Ke své práci potřebuji kvalitní zázemí a perfektní organizaci celého týmu. Stejné zásady chci uplatňovat i při řízení kraje," prozradil na stránkách TOP 09, jaké jsou jeho představy o funkci hejtmana.

Petr Tiso se staví za rychlou dostavbu Pražského okruhu, která je pro rozvoj a kvalitu života Prahy a Středočeského kraje životně důležitá. Nutností je podle něj vypracování fungující strategie zdravotnictví tak, aby do středočeských nemocnic neplynuly miliardy bez koncepce. Ostudou podle něj je, že mezi Kladnem a Prahou vede pouze jednokolejka.

VŠE O KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH VOLBÁCH ZDE

 

 

Další Politici

zobrazit profil Radmila Kleslová
Radmila Kleslová
zobrazit profil Martin Kolovratník
Martin Kolovratník
zobrazit profil Luděk Niedermayer
Luděk Niedermayer
zobrazit profil Karel Smetana
Karel Smetana
zobrazit profil Libor Turek
Libor Turek
zobrazit profil Karla Šlechtová
Karla Šlechtová
zobrazit profil Petr Urbánek
Petr Urbánek