Sara Sandeva

Datum narození: 25. 6. 1997
Místo narození: Skopje, Makedonie
Výška: 165 cm
Profese: herečka, tanečnice
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Sara Sandeva, kráska z Makedonie, debutovala v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Další hereckou příležitost dostala opět na TV Nova, a to v nekonečné Ulici.

V seriálu Gympl s (r)učením omezeným si mladičká Sara Sandeva zahrála autistickou dívku. Ani v Ulici neměla snadnou roli - ztvárnila přítelkyni jednoho z hlavních hrdinů, která je cizinka, takže její text byl celý v angličtině. S oběma postavami se vypořádala se ctí, takže není divů, že se brzy dostavila i první filmová role.

SARA SANDEVA - EXOTICKÁ KRÁSKA TRÉNOVALA POROD

Sandeva s Prachařem v Dvojce na zabití

V komedii Milana Cieslara Život je život (2015) si zahrála nejmladší z trojice povedených dcer filmového páru Ondřej Vetchý a Simona Stašová. Sestry Sary Sandevy ztvárnily Bára Poláková a Tereza Voříšková.

Půvabná Sara Sandeva není jen nadaná herečka, ale též tanečnice. Předvedla to v rodinné komedii Zdeňka Trošky Strašidla (2016). Zde si zahrála vílu, do níž se zamiloval úředník v podání Vladimíra Polívky.

Z dalších filmů a seriálů, v nichž si Sara Sandeva zahrála, jmenujme Věčně tvá nevěrná, Po čem muži touží, Zlaté pírko, Rapl nebo Dvojka na zabítí, kterou vytvořila s Jakubem Prachařem

Do Česka Sandeva přijela v roce 1998

Sara Sandeva pochází z hlavního města Skopje v Makedonii. Do České republiky se přistěhovala s rodinou v roce 1998. Herectví se věnuje od dětství, takže není divu, že se přihlásila na konzervatoř. „Já hraji už od svých šesti let. Když jsem byla malá, chodila jsem po bytě s kamerou, natáčela se a říkala jsem, že až vyrostu, budu herečkou. Na základě těchto vtipných videí mě rodiče přihlásili do dramaťáku a už to jelo... Já to miluju a jsem za to ráda,“ řekla v rozhovoru pro Blesk pro ženy v květnu 2015.

O SAŘE SANDEVĚ ČTĚTE ZDE>>

Půvabná brunetka Sara Sandeva chodila s hercem a zpěvákem Adamem Mišíkem. Poté randila s fotbalistou Václavem Černým. Na premiéru filmu Zdeňka Trošky Čertoviny (2018) přišla v doprovodu nové lásky, fotbalového záložníka Jana Sýkory. Jejich vztah neměl dlouhého trvání.

V srpnu 2021 vyšlo najevo, že se dalším partnerem Sary Sandevy stal o třináct let staší herec Jakuba Prachař.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Hadar Ratzon Rotem
Hadar Ratzon Rotem
zobrazit profil Petra Hřebíčková
Petra Hřebíčková
zobrazit profil Pavla Dostálová
Pavla Dostálová
zobrazit profil Rudolf Hrušínský nejml.
Rudolf Hrušínský nejml.
zobrazit profil Jiří Böhm
Jiří Böhm
zobrazit profil Filip Švarc
Filip Švarc
zobrazit profil Gaia Girace
Gaia Girace
zobrazit profil Jakub Žáček
Jakub Žáček