Nelly Řehořová

Nelly Řehořová

Datum narození: 10. 6. 2001
Místo narození: Opočno
Profese: herečka a zpěvačka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a herečka Nelly Řehořová se ve svých patnácti letech předvedla v rodinné komedii Zdeňka Trošky Strašidla, jež měla premiéru v srpnu 2016.

Po boku takových hvězd jako je Tereza Kostková, Carmen Mayerová, Jiří Dvořák, Petr Nárožný či Václav Postránecký zazářila mladičká Nelly Řehořová, kterou Zdeněk Troška obsadil ve svém snímku Stašidla do role čarodějnické dcerky Ester. Tato rozkošná dívenka podle médií nadchla celý filmový štáb, který jí předpověděl zářivou kariéru. Nelly Řehořová nejenže roli zvládla na jedničku, ale co víc, společně se svou filmovou maminkou Terezou Kostkovou nazpívala ústřední píseň komedie s názvem Láska patří i ke strašidlům. Menší role si Nelly Řehořová zahrála ve filmech Babovřesky 2 a Babovřesky 3.

NELLY ŘEHOŘOVÁ A JEJÍ PRVNÍ SONG

„S Nelly se mi pracovalo opravdu skvěle. Je to velice ukázněná, příjemná dívenka, která si proměnila ve skutečnost svůj sen být zpěvačkou a herečkou a taky si to patřičně užívala. Je velice pozorná, na tak mladou slečnu měla velice profesionální přístup. Opravdu neuvěřitelné,“ pochválil ji v médiích Zdeněk Troška. Jednu z klíčových postav Nelly Řehořová ztvárnila v rodinné komedii Špunti na vodě (2017).

Rodačka z Opočna Nelly Řehořová se naplno věnuje i zpěvu, v němž pomýšlí na profesionální dráhu. Má za sebou již řadu koncertů; od roku 2015 s doprovodnou skupinou. V roce 2014 získala Cenu internetu v pěvecké soutěži Česko zpívá. Do éteru se prostřednictvím rádií dostal její první singl Jen jedenkrát. V listopadu 2015 natočila svůj druhý singl Spiknutá víla.

Talentovaná Nelly Řehořová hraje na klavír, je členkou dětského divadelního souboru a baví ji i sport. Závodně cvičila aerobik, lyžuje, jezdí na snowboardu a na koni. Umí hrát golf, tenis a dobře bruslit.

 

Další Herci

zobrazit profil Liam  Neeson
Liam Neeson
zobrazit profil Lukáš Latinák
Lukáš Latinák
zobrazit profil Maxime Bouttier
Maxime Bouttier
zobrazit profil Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil
zobrazit profil Helena Dvořáková
Helena Dvořáková
zobrazit profil Filip Trojovský
Filip Trojovský
zobrazit profil Gérard Depardieu
Gérard Depardieu
zobrazit profil Petr Pelzer
Petr Pelzer