Tereza Cinková

Tereza Cinková

Profese: manželka šéfkuchaře Marka Raditsche

Související celebrity

Životopis

Okouzlující blondýnka Tereza Cinková se vdala za Marka Raditsche, šéfkuchaře ve skupině pražských restaurací Kampa Group, známého z televizní obrazovky. Pár si své ano řekl po půlroční známosti.

Zásnuby sympatického páru, krásky Terezy Cinkové a mistra kulinářských dovedností Marka Raditsche, se uskutečnily na dovolené, na cestách po řeckých ostrovech. Jak elitní kuchař, kterého televizní diváci znají jako lektora z pořadu ČT Vše o vaření nebo jako nesmlouvavého porotce ze soutěže TV Nova MasterChef Česko prozradil, šlo o spontánní akt, který plánoval zhruba měsíc. Konkrétní místo, kde svou vyvolenou požádá o ruku, vybráno předem neměl. Správná atmosféra nastala poté, co vystoupali k tisíc let starému klášteru. „Otlačil jsem si koleno o skálu, naštěstí ne moc dlouho, protože Terezka dlouho neváhala, takže mě netrápila tou odpovědí. Bylo to úplně úžasný,“ popsal pro Blesk atmosféru zásnub Marek Raditsch. Tereza Cinková prý neočekávala, že by se jejich dovolená mohla změnit v zásnubní cestu. Jak přiznala, vzhledem k tomu, že si to „z hloubi duše“ přála, řekla ano, a to po půlročním vztahu, tedy o letních prázdninách 2016.

Ani se svatbou pár neotálel. Uskutečnila se krátce po zásnubách (v září) v lázeňském městě Teplice, a to v zámecké zahradě u Zahradního domu. Mladičká nevěsta si podle teplického deníku oblékla šaty od návrhářky Nadi Moravcové. Krásnou Terezu Cinkovou a šéfkuchaře, jenž se ve světě gastronomie pohybuje už pár desetiletí, oddal novosedlický starosta Radoslav Bartůněk.

S víc než o generaci starším Markem Raditschem se tehdy pětadvacetiletá Tereza Cinková seznámila na pracovní akci začátkem roku 2016. V té době pracovala v rodinné cestovní kanceláři.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Robert Burian
Robert Burian
zobrazit profil Gabriela Kratochvílová Lašková
Gabriela Kratochvílová Lašková
zobrazit profil Karel Komárek
Karel Komárek
zobrazit profil Jiří Maštálka
Jiří Maštálka
zobrazit profil Barry Levinson
Barry Levinson
zobrazit profil Milan Chovanec
Milan Chovanec
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Eva Tomečková
Eva Tomečková