Michal Janotka

Profese: reportér, moderátor

Související celebrity

Životopis

Reportér primáckých Krimi zpráv Michal Janotka tvořil krásný pár s kolegyní Sandrou Parmovou. Po krachu jejich vztahu se vrhl do boje o zlato v soutěži Pevnost Boyard.

Brněnský rodák Michal Janotka (narozen 1982) začínal v tamní televizi; od roku 2008 pracoval v televizi Prima Family. Zlomovým byl rok 2014, odkdy byl spojován s kolegyní, krásnou moderátorkou zpráv TV Prima, o rok mladší Sandrou Parmovou.

Exotická dovolená (únor 2016) páru, přezdívaného Barbie a Ken, měla po víc než čtyřletém vztahu vyústit v zásnuby. Opak byl pravdou. Dvojice se poté rozešla. Co bylo příčinou tohoto radikálního řezu, se lze jen domnívat. Možným důvodem je to, že atraktivní moderátorka žila a pracoval v Praze a její partner v Brně. Jak se oba v médiích shodli, zůstali přáteli. Žádnou špínu na sebe kydat nehodlali, ani to neudělali.

MICHAL JANOTKA - KONEC VELKÉ LÁSKY

Po střední škole se Michal Janotka pustil do studia vysoké školy; ve třetím ročníku z ní však odešel. Jeho koníčky jsou sporty: tenis, kolo, plavání. „Jen by to na to chtělo víc času,“ řekl v rozhovoru pro svou mateřkou televizi, kde se stal členem jednoho z týmu, který se v roce 2016 dal do boje o zlato v soutěži Pevnost Boyard.

V únoru 2023 se moderátorovi a reportérovi Krimi zpráv CNN Prima NEWS Michalu Janotkovi narodil syn Nikolas. Na svět ho přivedla jeho partnerka a někdejší šéfka Nikola Veverková

 

Články o celebritě

Další Osobnosti

zobrazit profil Monika Oborná
Monika Oborná
zobrazit profil Julián Záhorovský
Julián Záhorovský
zobrazit profil Iker Casillas
Iker Casillas
zobrazit profil Dana Bartůňková
Dana Bartůňková
zobrazit profil Markéta Vondroušová
Markéta Vondroušová
zobrazit profil Lenka Knechtová
Lenka Knechtová
zobrazit profil Laďka Něrgešová
Laďka Něrgešová
zobrazit profil Miroslava Němcová
Miroslava Němcová