Dušan Chrástek

Dušan Chrástek

Profese: modní stylista

Související celebrity

Životopis

Dušan Chrástek je považován za jednoho z předních módních stylistů Česka. Sám říká, že je hrdý, jak na svou práci, tak na to, že je gay. V roce 2016 se stal členem jednoho z týmů soutěže Pevnost Boyard.

Jako módní stylista je Dušan Chrástek velmi vytížen, avšak přesto si najde čas na společenské akce, kde je jeho úkolem ohodnotit pozvané celebrity. Proto byl například v březnu 2013 ve Španělském sále Pražského hradu, kam si odcházející Václav Klaus pozval na osm stovek hostů. Očekávalo se, že všichni vytáhnou ze šatníku to nejlepší. Kdo byl „in“ a kdo „out“ pro Blesk hodnotil právě Dušan Chrástek. VÝSLEDEK NAJDETE ZDE.

DUŠAN CHRÁSTEK NAFOTIL PRVNÍ GAY REKLAMU

Znalec Dušan Chrástek byl přizván také k tomu, když si iSport v červnu 2015 pozval někdejšího hvězdného obránce Tomáše Ujfalušiho. Hodnocení stylisty vyšlo pod titulkem FUJfaluši! Bývalý fotbalista si vzal do studia šílené sako za 30 tisíc!

Dušan Chrástek dohlížel třeba i na pětihodinové focení moderátorky nováckých zpráv Lucie Borhyové, která se proměnila v princeznu – samozřejmě s garderobou a šperky za miliony.

Uznávaný stylista Dušan Chrástek si je jako známý gay vědom toho, že si k ženám může dovolit víc, než mužská heterosexuální většina. A užívá si to. Zejména na večírcích plných celebrit, sledovaných hejny nedočkavých fotografů. Jak je však vidět, módní guru má i jiné ambice: v roce 2016 přijal nabídku stát se členem jednoho z českých týmů ve světoznámé soutěži Pevnost Boyard.

 

Další Umělci

zobrazit profil Antonie Zacpalová
Antonie Zacpalová
zobrazit profil Miloš Knor
Miloš Knor
zobrazit profil Eliška Podzimková
Eliška Podzimková
zobrazit profil Marie Míková
Marie Míková
zobrazit profil Ida Saudková
Ida Saudková
zobrazit profil Dominik Vodička
Dominik Vodička