Karel Hynek

Karel Hynek

Profese: komik, příležitostný herec

Související celebrity

Životopis

Komik Karel Hynek se divákům České televize předvedl v zábavné show Na stojáka; mihl se v několika seriálech. V roce 2016 se dostal do jednoho z týmů soutěže Pevnost Boyard.

Karel Hynek je nejen komik – hlavní aktér pořadů Na stojáka, KnorTime a Comedy Club –, ale také příležitostný herec. Objevil se v seriálech TV Nova Gympl s ručením (ne)omezený a Kriminálka Anděl či v primáckých Vinařích, jehož hlavní postavy ztvárnili Václav Postránecký, Tereza Kostková, Pavel Liška, Pavel Nečas, ale též Lukáš Langmajer, který se s Karlem Hynkem potkal v jednom z českých týmů světoznámé soutěže Pevnost Boyard.

V zábavném pořadu druhého programu České televize Na stojáka se diváci mohli zasmát nejen humoru Karla Hynka, ale též dalších „komediantů“, jako jsou Iva Pazderková, Simona Babčáková, Jakub Žáček či Lukáš Pavlásek.

Uměleckým vzorem Karla Hynka je herec, režisér a moderátor Petr Čtvrtníček. Inspiraci, jak v médiích řekl, čerpá „ze života kolem sebe“ a rodina jej prý v jeho práci podporuje. „Úplně mě zbožňujou,“ uvedl v rozhovoru pro ČT.

Kromě zábavy pro televizní diváky Karel Hynek nepohrdne ani nabídkou na to, aby pobavil hosty různých soukromých či firemních večírků. Jeho úkolem na takovýchto akcích je, aby lidé po půlnoci byli spíš veselí než opilí.

 

Další Herci

zobrazit profil Vladimír Javorský
Vladimír Javorský
zobrazit profil Jana Synková
Jana Synková
zobrazit profil Kim Cattrall
Kim Cattrall
zobrazit profil Josef Laufer
Josef Laufer
zobrazit profil Přemysl Pálek
Přemysl Pálek
zobrazit profil Jitka Asterová
Jitka Asterová
zobrazit profil Marie Kružíková Renčová
Marie Kružíková Renčová
zobrazit profil Petra Tenorová
Petra Tenorová