Celine Balitran

Celine Balitran

Datum narození: 31. 10. 1974
Místo narození: Francie
Profese: modelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Francouzská modelka Celine Balitran prožila tříletý milostný románek s hollywoodskou star Georgem Clooneyem. Poté, co se herec s modelkou rozešel, dal se dohromady s její přítelkyní Jennifer Silbel.

Celine Balitran se v médiích nechala slyšet, že milovat se z Georgem Clooneyem je hotový zázrak. „Ale pokud bych ho měla volit za přítele, partnera, oporu v životě, nebo dokonce za manžela - otce mých dětí, to bych raději zemřela,“ konstatovala. Tato ostrá slova o slavném herci a proslulém milovníkovi opačného pohlaví nepronesla přímo po jeho jejich rozchodu, ale poté, co mu do náruče padla další kráska. A na potvoru to byla zrovna její nejlepší přítelkyně Jennifer Silbel. Kromě chvály na jeho mužnou zdatnost, modelka již novinářům neprozradila o svém bývalém nic pozitivního. „On je dítě. Nechutně infantilní kluk s mužnou tváří. Nehodí se do vztahu,“ podotkla.

Půvabná Celine Balitran byla milenkou George Clooneyho tři roky (1996 až 1999). V roce 2002 se provdala za amerického režiséra a scénáristu Davida M. Rosenthala. Jejich manželství vydrželo pouhé dva roky.

 

Další Modelky

zobrazit profil Radka Kocurová
Radka Kocurová
zobrazit profil Vlaďka Erbová
Vlaďka Erbová
zobrazit profil Zuzana Rosáková
Zuzana Rosáková
zobrazit profil Gabriela Bendová
Gabriela Bendová
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Amélie Konšelová
Amélie Konšelová
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Lucie Petrišková
Lucie Petrišková