Lisa Snowdon

Lisa Snowdon

Datum narození: 2. 9. 1971
Místo narození: Welwyn Garden City, Anglie
Výška: 178 cm
Profese: modelka a moderátorka
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Modelka a televizní moderátorka Lisa Snowdon proslula nejen svými vnadami, které hojně předváděla fotografům, ale též vztahem s hollywoodskou star Georgem Clooneym.

S jednou z nejkrásnějších Britek, modelkou a televizní moderátorkou Lisou Snowdon se jeden z neatraktivnějších mužů planety, slavný herec George Clooney, seznámil v roce 2000 ve Španělsku během natáčení reklamního spotu na vermut Martini. Pár spolu bezmála pět let udržoval více či méně pevný vztah.

Na jaře 2001 přinesla světová média zprávu, že jejich vztah přerostl ve vášnivou lásku a herec si Lisu Snowdon nastěhoval do svého luxusního domu v Hollywood Hills. Pro mnohé znalce života Georgeho Clooneyho to bylo překvapení, jelikož se domnívali, že herec bere moderátorku hudební televize MTV, známou též ze seriálu Pohotobost, jen jako několikadenní povyražení. Údajně k tomu došlo jednoho deštivého večera, kdy herec zaklepal na dveře domu v Essexu, kde kráska bydlela se svými rodiči, a odvedl si ji. Poté se zas naopak spekulovalo o tom, kdy se zazní svatební zvony.

Lisa Snowdon byla tehdy s nejerotičtějším mužem světa nejšťastnější ženou Anglie. „George je velmi romantický milenec. Zbožňuje večeře při svíčkách a stále mě zasypává pozornostmi a květinami. Když máme volný den, vlezeme si do vany plné pěny a tam vydržíme hodiny. Nanosíme si jídlo a pití a klábosíme o všem možném. Milování s ním je úžasné. Pro mne je sex elixírem a ohromným uvolněním,“ rozplývala se kráska, jejíž tvář zdobila tituly jako Cosmopolitan nebo Vogue.

LISA SNOWDON – ZLODĚJI JI UKRADLI DIÁŘ S PIKANTNOSTMI

Romantický vztah slavného herce a okouzlující konferenciérky a modelky skončil nikoli svatbou, ale rozchodem. Rok poté, co se Lisa Snowdon přestala objevovat po boku George Clooneyho, zaujala 39. místo na žebříčku 100 nejvíce sexy žen světa (2006). První tehdy byla též Britka, okouzlující herečka a modelka Keira Knightleyová.

 

Další Modelky

zobrazit profil Martina Patačová
Martina Patačová
zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Tereza Brabcová
Tereza Brabcová
zobrazit profil Aneta Vignerová
Aneta Vignerová
zobrazit profil Nikola Kováříková
Nikola Kováříková
zobrazit profil Jitka Randárová
Jitka Randárová
zobrazit profil Georgina Rodríguez
Georgina Rodríguez
zobrazit profil Tereza Franková
Tereza Franková