Sarah Larson

Sarah Larson

Datum narození: 20. 12. 1978
Místo narození: Kent, Washington, USA
Profese: servírka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Krásná servírka Sarah Larson, později známá z reality show, byla přítelkyní herecké star George Clooneyho, již jako první ze svých mnoha známostí přivedl na Oscary jako svou oficiální partnerku.

Necelý rok vydržel vztah půvabné Sarah Larson s hollywoodským sex symbolem Georgem Clooneyem. Charizmatický herec si opět nezadal se svou pověstí, že jeho vztahy jsou jen dočasné; pokud začnou být vážné a narušovat jeho svobodu, tak z nich co nevidět vycouvá.

George Clooney se servírkou Sarah Larson, později známou z reality show, začal chodit v červnu 2007 poté, co se seznámili v lasvegaském Whiskey baru, kde kráska pracovala jako obsluha. S o generaci mladší, tehdy devětadvacetiletou Sarah Larson se herec veřejně objevil na zářijovém filmovém festivalu v Benátkách. Na konci stejného měsíce pak společně milenci bourali na motorce a několik dní strávili rekonvalescencí v posteli.

SARAH LARSON S MILENCEM ZAŽILA DIVOKOU JÍZDU

Vztah star a servírky neměl dlouhého trvání, neoslavili spolu ani roční výročí, George Clooney poslal milenku k vodě (rozchod: květen 2008), a to prý kvůli tomu, že si nechala vylepšit poprsíSarah Larson však navždy patří jisté privilegium – byla a již zůstane první dívkou, kterou George Clooney na slavnostním předávání Oscarů přivedl jako svou oficiální partnerku.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Roman Hanke
Roman Hanke
zobrazit profil Marek Prchal
Marek Prchal
zobrazit profil Pavel Staněk
Pavel Staněk
zobrazit profil Marian Kotleba
Marian Kotleba
zobrazit profil Bára Nesvadbová
Bára Nesvadbová
zobrazit profil Andrea Němcová
Andrea Němcová
zobrazit profil Josef Melen
Josef Melen