Teri Blitzen

Teri Blitzen

Datum narození: 30. 3. 2000
Místo narození: Praha
Výška: 158 cm
Profese: vlogerka, youtuberka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Youtuberka Teri Blitzen, vlastním jménem Tereza Hodanová, již ve 14 letech dostala několik ocenění. Na internetu se stala jednou z nejodbíranějších na české scéně.

Videa Teri Blitzen si našla publikum roku 2013, a to hned krátce poté, co s natáčením začala. Fanoušků přilákala tolik, že získala titul Blogerka roku 2014 (kategorie video) a byla zvolena Hvězdou internetu (poté, co v červnu navštívila 1. ročník festivalu Utubering). Jejím přítelem je český youtuber a rapper Johny Machette.

Teri Blitzen účinkovala na televizní stanici Očko, v show 7 pádů Honzy Dědka, dělala rozhovory pro časopisy Cosmopolitan, Joy nebo Bravo. Stala se jednou ze spolupracovnic Bubbleology, za což byla firmou odměna oslavou k 16. narozeninám s dortem ve tvaru nápoje. Byla i terčem útoku.

Tereza Hodanová neboli Teri Blitzen působila ve skupině Peaches či Fame team, tam spolupracovala i se svým tehdejším přítelem, hercem Zdeňkem Piškulou. Jejím nevlastním bratrem je Tomáš Hodan, jeden ze scénáristů komediálního seriálu TV Stream Kancelář Blaník, kde hlavní role ztvárnili Marek Daniel, Halka Třešňáková a Michal Dalecký.

VŠE O TERI BLITZEN ČTĚTE ZDE

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Lubomír Metnar
Lubomír Metnar
zobrazit profil Kelly Preston
Kelly Preston
zobrazit profil Jan Výtisk
Jan Výtisk
zobrazit profil Zuzana Kardová
Zuzana Kardová
zobrazit profil Mirna Silajdžič
Mirna Silajdžič
zobrazit profil Michal Hruška
Michal Hruška
zobrazit profil Markéta Irglová
Markéta Irglová
zobrazit profil Jiří Hynek
Jiří Hynek