Vladislav Rousek

Vladislav Rousek

Datum narození: 7. 5. 1998
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Herec Vladislav Rousek se stal jednou z dětských hvězd nekonečného nováckého seriálu Ulice. Znám je také z reklam, které fotí a natáčí od útlého věku.

Představitel zlobivého Boríska v Ulici TV Nova Vladislav Rousek se objevil také v dramatickém seriálu Soukromé pasti (2008). Hlavní role v něm ztvárnili mj. Zdena Studenková, Jan BudařMarek DanielKlára Issová a Roman Zach. Drobnou roli Vladislav Rousek dostal v německo-britském válečném snímku Červený barón, kde se z českých herců uplatnili Richard Krajčo, Igor Chmela či Lukáš Příkazký, a též v televizní inscenaci Karambol režiséra Petra Slavíka, který do hlavních rolí svého dramatu obsadil Jiřího Langmajera a Jitku Schneiderovou.

VLADISLAV ROUSEK A MILIONOVÉ DĚTI Z ULICE

Kromě práce před kamerou Vladislava Rouska baví recitace, zpěv či hraní na flétnu. V roce 2006 navštěvoval letní hereckou školu. Od roku 2005 pravidelně natáčí a fotí reklamy. Jak ale ostatně předvedl v seriálu Ulice, není to kluk, co vysedává v koutě, takže kromě svého uměleckého zaměření se věnuje i sportu. Rád si zahraje fotbal, jezdí na kole, lyžích a na bruslích. Zajímá se také o skauting a jako většina jeho vrstevníků často vysedává u počítače.

 

Další Herci

zobrazit profil Ray Stevenson
Ray Stevenson
zobrazit profil Viktor Zavadil
Viktor Zavadil
zobrazit profil Máša  Málková
Máša Málková
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž
zobrazit profil Ján Koleník
Ján Koleník
zobrazit profil Klára Cibulková
Klára Cibulková