Misha (Michael Florian)

Datum narození: 2. 1. 2007
Místo narození: Brno
Profese: youtuber

Související celebrity

Životopis

Misha, vlastním jménem Michael Florian, je nejmladší český youtuber, jenž zaujal i v zahraničí. Na svých YouTube kanálech překročil hranici půl milionu odběratelů.

Michael Florian alias Misha je asi nejvýraznější a nejdiskutovanější osobností českého a slovenského YouTube. Jeho kanál Mishovy šílenosti vznikl už v roce 2014, ale zvrat přišel až začátkem roku 2016. To Misha nazpíval známý Minecraft Song, který k listopadu 2016 nasbíral přes 5 milionů zhlédnutí.

Druhým zlomem Mishovy kariéry youtubera byla píseň Pokémon Go Song, které si všimla i zahraniční média. Britský server UNILAD se o Mishovi zmínil na Facebooku, že tak trochu jako Pokémon vypadá. Ke konci roku 2016 pokořil na svých YouTube kanálech hranici 600 tisíc odběratelů.

Michael Florian alias Misha na Blesk.cz

Mishovi s jeho YouTube kanálem i videi pomáhá starší bratr Oldřich. Toho internetová populace zná pod pseudonymem Metadon. Misha se "vyjadřuje" i k politickým tématům. Na svém kanálu zveřejnil kontroverzní 2016 Presidential Election Song k prezidentským volbám v USA, kde uráží kandidáty Donalda Trumpa a Hillary Clintonovou.

Michael Florian alias Misha pochází z Brna a na natáčení jeho šíleností se podílí celá rodina. Jeho video sdílel i nejodebíranější youtuber PewDiePie. Mishovy videa rozdělují veřejnost a mají několik milionů zhlédnutí. Z "haterů" si ale rodina Florianových nic nedělá. Hyperaktivní jedničkář Misha občas pošle svým odpůrcům nějaký ten jízlivý vzkaz.

Misha - League of Legends Song

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Magda Vášáryová
Magda Vášáryová
zobrazit profil Kazma (Kamil Bartošek)
Kazma (Kamil Bartošek)
zobrazit profil Jana Paulová
Jana Paulová
zobrazit profil Matěj Ruppert
Matěj Ruppert
zobrazit profil Šárka Hrbáčková
Šárka Hrbáčková
zobrazit profil Jessica Simpson
Jessica Simpson
zobrazit profil Lukáš Pollert
Lukáš Pollert
zobrazit profil Anna Brandejs
Anna Brandejs