Adéla Částková

Profese: zpěvačka, muzikálová herečka

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Adéla Částková se jako teenegerka prosadila v muzikálovém prostředí. Její první rolí byla postava malé Amyry v představení Lili - Let snů režiséra Petra Gazdíka.

Talentovaná Adéla Částková se zpěvu začala věnovat již v útlém dětství. Počátkem své kariéry se prosadila v Letní herecké škole, kde oslnila nejen zpěvem, ale též moderováním různých společenských akcí. Jak záhy poznala, její hlavní devizou byl zpěv, který jí vyučovali mistři v oboru - Lída Nopová a Eduard Klezla. SVRHNE EWU FARNOU? – ČTĚTE ZDE. K zpěvu neodmyslitelně patří tanec, což Adéla Částková naplnila v základní umělecké škole, kde si ozkoušela klasické lidové tance, či díky Hip-Hopu nebo Street Dance.

ADÉLA ČÁSTKOVÁ A ŠIKANA VE ŠKOLE

Nadějná mladá umělkyně se neváhala účastnit různých soutěží, jako Česko zpívá, Little Star či Černobílé turné hledá talent. Prosadila se v muzikálovém prostředí. Její první rolí byla postava malé víly Amyry v představení Lili - Let snů režiséra Petra Gazdíka. Muzikál měl premiéru v lednu 2015. Kromě Městského divadla v Brně se předvedla i v Praze, a to v Divadle Perštýn v inscenaci Tajemství staré bambitky, pohádkce o odpovědnosti, lásce a chamtivosti, u které se díky spoustě odkazů na nešvary dnešní doby nemohou nudit ani dospělí.

Adéla Částková, přestože neměla ani občanský průkaz, se nebála vlastní tvorby. Pustla se do spolupráce s agenturou Media & Projects s.r.o., respektive s Honzou Gajdošem, který stál za úspěchem chlapecké kapely New Element. Své síly spojila také se skladatelem Ondřejem Fiedlerem, jenž složil hit Toulavá Sebastianovi, nebo se zpěvačkou a youtuberkou Lenny. Adéla Částková se účastnila kampaně Pomáháme hudbou s Linkou bezpečí. Se zpěvákem, imitátorem a moderátorem Vladimírem Hronem vystupovala na jeho vánočním turné 2016, a to v jejich společnému duetu Something Stupid. Ten původně nazpíval Frank Sinatra s dcerou; později také Robbie Williams s herečkou Nicole Kidman.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Chris Cornell
Chris Cornell
zobrazit profil Tonya Graves
Tonya Graves
zobrazit profil Viktor Sodoma
Viktor Sodoma
zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Helena Vondráčková
Helena Vondráčková
zobrazit profil Tomáš Ortel
Tomáš Ortel
zobrazit profil Martina Pártlová
Martina Pártlová