Vojtěch Havelka

Vojtěch Havelka

Datum narození: 21. 9. 1986
Profese: herec, hudebník
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Herec Vojtěch Havelka, syn Ondřeje Havelky, slavného mistra zpěvu, tance a dalších uměleckých oborů, se divákům předvedl v hudební komedii Zločin v Posázavském Pacifiku.

Vojtěch Havelka maturoval na hudebně dramatickém oddělení Pražské konzervatoře a v roce 2009 zde zakončil studium. Hrál v představeních Divadla Konzervatoře (Tři v tom, Eurydika, Liliomfi). Účinkoval v muzikálu Krysy, který nastudoval se spolužáky pod režijním vedením kolegyně a blogerky Marie Doležalové, vítězky StarDance 2015. Poté se představil v Městském divadle Mladá Boleslav, v Divadle Na Prádle či na scéně divadla Krutodivadlo!

VOJTĚCH HAVELKA – OTEC ODEŠEL S JINOU

Do hudební retrokomedie Zločin v Posázavském Pacifiku (2013) ze světa trampingu Vojtěcha Havelku obsadil režisér a spoluautor scénáře Ondřej Havelka, který si do svého představní kromě syna vybral Jaroslavu Kretschmerovou, Annu Polívkovou či Bohumila Klepla.

Vojtěch Havelka pochází z umělecké rodiny: babička - herečka Libuše Havelková, dědeček - hudební skladatel Stanislav Havelka, otec – hudebník, herec, režisér, tanečník Ondřej Havelka, maminka – dcera herce Jiřího Líra. A nevlastní sestra Rozálie Havelková je modelka, herečka a zpěvačka. S ní vytvořil skupinu Miss Rosie a její gang, v níž hraje na kytaru a zpívá.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Petr Štěpánek
Petr Štěpánek
zobrazit profil Erdogan Atalay
Erdogan Atalay
zobrazit profil Bára Štěpánová
Bára Štěpánová
zobrazit profil Oldřich Vlach
Oldřich Vlach
zobrazit profil Paige Spara
Paige Spara
zobrazit profil Kateřina Langerová
Kateřina Langerová
zobrazit profil Otakar Brousek starší
Otakar Brousek starší
zobrazit profil Tornike Gogrichiani
Tornike Gogrichiani