Hana Svobodová

Datum narození: 30. 7. 1988
Místo narození: Praha
Výška: 176 cm
Profese: modelka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Modelka Hana Svobodová, 1. česká vicemiss 2008, v ČR proslula především reklamou na minerálku, v níž je téměř nahá – oblečená do speciálních vodních šatů.

Po soukromé střední škole ekonomiky a cestovního ruchu v Žďáru nad Sázavou začala Hana Svobodová studovat Vysokou školu aplikovaného práva. Po roce z ní ale odešla. V soutěži krásy byla zvolena 1. českou vicemiss 2008 a následně se v Miss Earth z 85 dívek celého světa probojovala do TOP 16.

V modelingu se Hana Svobodová prosadila jako jedna z uznávaných českých topmodelek. Působila nejen v Evropě, ale též v USA. Své dokonalé tělo a fotogeničnost předvedla v kultovním reklamním spotu na minerálku, který vytvořil slavný německý režisér Matthias Zentner, jenž českou krásku oděl do speciálních vodních šatů. Při natáčení tak musela být téměř nahá.

Od jara 2010 do října 2011 tvořila Hana Svobodová výstavní pár s o třináct let starším moderátorem Leošem Marešem. V roce 2012 začala chodit s podnikatelem, majitelem zdravotnického holdingu Tomášem Horáčkem. Roku 2014 se jim narodil syn. 

 

Další Modelky

zobrazit profil Alena Buffon - Šeredová
Alena Buffon - Šeredová
zobrazit profil Veronika Kašpárková
Veronika Kašpárková
zobrazit profil Aneta Savarová
Aneta Savarová
zobrazit profil Denisa Spergerová
Denisa Spergerová
zobrazit profil Veronika Chmelířová
Veronika Chmelířová
zobrazit profil Karolína Syroťuková
Karolína Syroťuková
zobrazit profil Tereza Franková
Tereza Franková
zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico