Související celebrity

Životopis

Atraktivní Nikol Moravcová, moderátorka, herečka, módní bloggerka a někdejší modelka, byla roku 2006 zvolena Miss Internet.

Do svého muzikálu V pěřině (2011) Nikol Moravcovou obsadil režisér F. A. Brabec. Do hlavní role si vybral Lucii Bílou. Krásná Nikol Moravcová byla ozdobou seriálu z prostředí módního časopisu Dokonalý svět, kde klíčové postavy ztvárnili Tereza Brodská, Jitka Čvančarová, Saša Rašilov, Zuzana Norisová, Jana Hlaváčová a Juraj Kukura.

JAK NAKUPUJE NIKOL MORAVCOVÁ?

S Liborem Boučkem, Marošem Kramárem, Barborou Munzarovou a Ondřejem Brzobohatým se Nikol Moravcová zúčastnila reality show, bitvy o zlatý pohár v argentinské metropoli Buenos Aires, Wipeout - Souboj národů (2011).

Své atraktivní tělo Nikol Moravcová předvedla v romantickém filmu Jiřího Chlumského Martin a Venuše (2012) s Markem Taclíkem a Kristýnou Bokovou v hlavních rolích, v snímku Všiváci (2014) nebo v komedii Modelky s.r.o. (2014), v níž společně s Reginou Rázlovou a Martinem Krausem ztvárnila jednu z ústředních postav.

Jako moderátorka se Nikol Moravcová předvedla v Talentmanii, stala se spolupracovnicí Fashion TV. V roce 2012 spolu s Michaelou Štoudkovou moderovala pořad StyLife! na TV Pětka. Jako modelka nafotila řadu kampaní jak v Česku, tak i v zahraničí.

Nikol Moravcová účinkovala také v televizních reklamách, z nichž asi nejznámější byla na spoření, v níž si brala staříka pro peníze. „Z jaké lásky? Pro peníze si ho beru!“ - tak zní hláška z tohoto spotu.

NIKOL MORAVCOVÁ - CO UKÁZALA NA PLESE V OPEŘE

Nikol Moravcová studovala na soukromé Střední odborné škole podnikatelské v Mostě a poté na Vysoké škole finanční a správní bakalářský obor Marketingová komunikace, který úspěšně absolvovala roku 2009. Ještě na studiích byla zvolena Miss Internet (roku 2006).

O NIKOL MORAVCOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Nikol Moravcová se v srpnu 2018 provdala za svého přítele ze Slovenska, s nímž se seznámila na jaře předchozího roku na seznamce. Začátkem roku 2019 oznámila, že je těhotná. V červenci mu porodila dceru Violet.

 

Články o celebritě

Přehlídka návrhářky Vandy Jandy: Kopřivová bez sukně a vyprsená Feuereislová Přehlídka návrhářky Vandy Jandy: Kopřivová bez sukně a vyprsená Feuereislová Nejen miliardář a spolumajitel vydavatelství Czech News Center, které vydává deník Blesk, Daniel Kře... číst článek
Moravcová přestavila své bydlení: Boho loft! Ložnici obětovala dceři Moravcová přestavila své bydlení: Boho loft! Ložnici obětovala dceři To je tedy změna! Moderátorka, herečka a influencerka Nikol Moravcová (36), která už dlouhých sedm l... číst článek
Sraz českých Barbín na premiéře: Těhotná Myslivcová, bonbonek Jiráčková a holky v mini! Sraz českých Barbín na premiéře: Těhotná Myslivcová, bonbonek Jiráčková a holky v mini!  Tolik obživlých panenenek Barbie ještě Česko nezažilo! Na české premiéře amerického filmu Barbie se... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Vera Renovica
Vera Renovica
zobrazit profil Petr Novotný
Petr Novotný
zobrazit profil Karel Šíp
Karel Šíp
zobrazit profil Alena Zárybnická
Alena Zárybnická
zobrazit profil Michal Hrdlička
Michal Hrdlička
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Michaela Šmídová
Michaela Šmídová
zobrazit profil Pavel Novotný
Pavel Novotný