Lucie Černá

Datum narození: 17. 12. 1995
Místo narození: Lovosice
Profese: herečka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Lucie Černá se objevila po boku Brada Pitta. Bylo to v reklamně na mobilního operátora, v níž hrála také její sestra, dvojče Barbora.

Poprvé se Lucie Černá na televizní obrazovce předvedla v úspěšném seriálu České televize Vyprávěj.

LUCIE ČERNÁ - ROZHOVOR S PRINCEZNOU ČTĚTE ZDE

Černá hrála v Gymplu či v Modrém kódu

Menší role Lucie Černá ztvárnila ve filmech z roku 2013 Něžné vlny a Kameňák 4 či v seriálech Gympl s ručením omezeným a Tři mušketýři, britské dobrodružné sérii, natočené podle stejnojmenného románu Alexandra Dumase st.

Hlavní roli Lucie Černá dostala v pohádce České televize Pravý rytíř (2016). Epizodní postavy ztvárnila v seriálech Specialisté a Modrý kód.

Sestry Černé k klipech Mišíka a Dyka

Se svým dvojčetem Barborou si Lucie Černá se showbyznysem začala v jedenácti letech. Spolu se objevily v reklamě na mobilního operátora, v níž si zahrály po boku Brada Pitta.

Sestry Černé účinkovaly ve videoklipech Adama Mišíka k písni Já nechci víc a Vojtěcha Dyka ke skladbě Kniha knih, jehož cílem bylo ukázat dětem cestu ke čtení.

 

Články o celebritě

Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost! Vetchý si dojel za Fialou: Herec už má té ostudy dost! Ďáblický hřbitov v Praze je místem, kde v masovém hrobě leží vedle popravených odbojářů i váleční zl... číst článek
Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka Branišová plesala bez Jágra: Smutný ortel ohledně svatby a miminka Plesová sezona je v plném proudu, a tak měly dámy opět příležitost vynést honosné roby a pořádně si ... číst článek
Boudová a Tuna: Kamarádi propálili smutnou zprávu Boudová a Tuna: Kamarádi propálili smutnou zprávu Nela Boudová (55) a Jan Tuna (50) se měli údajně rozejít. Alespoň tedy podle tvrzení jejich přátel, ... číst článek

Další Všichni

zobrazit profil Lilia Khousnoutdinová
Lilia Khousnoutdinová
zobrazit profil Gregory Scott Long
Gregory Scott Long
zobrazit profil Petr Mlejnek
Petr Mlejnek
zobrazit profil Mariem Mhadhbi
Mariem Mhadhbi
zobrazit profil Jan Bartoška
Jan Bartoška
zobrazit profil Lukáš Nečesaný
Lukáš Nečesaný
zobrazit profil Milan Říha
Milan Říha
zobrazit profil Barbora Lovasová
Barbora Lovasová