Martin Mihalčín

Martin Mihalčín

Profese: zpěvák a textař

Související celebrity

Životopis

Zpěvák Martin Mihalčín, manžel herečky Gabriely Marcinákové Mihalčínové, spoluzakládal slovenskou kapelu Heľenine oči, jejímž se stal frontmanem.

Hudebník, zpěvák a textař Martin Mihalčín, odchovanec punkového a folkového Prešovského oldschoolu, byl jedním ze zakládajících členů kapely Heľenine oči, která vznikla roku 1999. Skupina se prosadila hity Marianna a Trim ho!, které vyšly na jejím prvním albu Imperium lahodných chutí (2004). Dále kapela Heľenine oči vydala desky Tafasasamáš (2008) a Mimozemšťanie (2013) a na kontě má také několik videoklipů. Skupina koncertovala na festivalech a v klubech nejen na Slovensku, ale také v ČR, Polsku, Holandsku, Irsku či ve Spojených státech.

MARTIN MIHALČÍN A NAHÁ SESTŘIČKA DOKTORA MARTINA

Martin Mihalčín se v září 2015 oženil s atraktivní a úspěšnou slovenskou herečkou Gabrielou Marcinkovou, která se prosadila i v zahraničí.

Na stránkách kapely Martin Mihalčín, její frontman a zároveň manažer, jako svou neoblíbenější zábavu uvedl: „Celonoční řízení kapelové spací dodávky až do ranního bezvědomí a festivalově-pódiový aerobik s prvky zumby či akrobatického rokenrolu.“

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Grace Jones
Grace Jones
zobrazit profil Pavel Vítek
Pavel Vítek
zobrazit profil Katarzia (Katarina Kubošiová)
Katarzia (Katarina Kubošiová)
zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)
zobrazit profil Elvis Presley
Elvis Presley
zobrazit profil Daniel Hůlka
Daniel Hůlka
zobrazit profil Debbi (Deborah Kahl)
Debbi (Deborah Kahl)
zobrazit profil Debbie Harry
Debbie Harry