Hana Kusnjerová

Hana Kusnjerová

Datum narození: 30. 5. 1985
Místo narození: Praha
Výška: 160 cm
Profese: herečka, dobérka, producentka
Znamení: Blíženci

Související celebrity

Životopis

Herečka Hana Kusnjerová, který na sebe televizní diváky upozornila v seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě rolí nešikovné sestřičky Lady Hrůzové, svůj hlas propůjčuje Vice Kerekes.

S přípravou na hereckou dráhu začala Hana Kusnjerová již v dětství, kdy chodila na balet do Národního divadla, hrála na klavír a zpívala v Kühnově dětském sboru. Studovala hudebně dramatické oddělení Pražské konzervatoře pod vedením Hany Maciuchové a Jana Novotného, dále pak produkci na DAMU. Díky tomu se začala věnovat produkování různých kulturních akcí a projektů.

Talent Hany Kusnjerové mohli diváci obdivovat na řadě scén, jako jsou např. Strašnické divadlo, Komorní činohra, Divadelní společnost Háta, Divadlo Bolka Polívky, Divadlo Komedie, kde ztvárnila postavy v inscenacích Pornografie, Past, Maryša, Naše třída, Ježíškova armáda či Penis pravdy.

HANA KUSNJEROVÁ - S DARKEM V POSTELI

Před filmovou kamerou Hana Kusnjerová debutovala v dobrodružném snímku Únos domů (2002), kde hráli Vojta Kotek, Hana Maciuchová, Barbora Hrzánová, Marek Vašut, Radek Holub či Pavel Landovský. Drobné či epizodní role Hana Kusnjerová dostala v seriálech Náměstíčko, Všechny moje lásky, Rapl nebo Četníci z Luhačovic, kde své kvality předvedla po boku Dany Morávkové v díle nazvaném Zpěvačka.

Hana Kusnjerová upoutala pozornost širší divácké veřejnosti zejména postavou sestřičky Lady Hrůzové v nováckém seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zpočátku velmi nešikovnou, až životu nebezpečnou, a navíc nijak hezkou začínající zdravotní sestru půvabná herečka zpodobnila skvěle.

Zajímavosní je, že zkušená dabérka Hana Kusnjerová svůj hlas opakovaně propůjčila i Vice Kerekes, kterou namluvila kvůli jejímu výraznému slovenskému akcentu - mj. v pohádkách Dešťová víla (2010) a Anděl Páně 2 (2016) s Ivanem Trojanem a Jiřím Dvořákem v hlavních rolích.

Ve volném čase se Hana Kusnjerová věnuje sportu a tanci.

 

Další Herci

zobrazit profil Alena Doláková
Alena Doláková
zobrazit profil Ladislav Hampl
Ladislav Hampl
zobrazit profil Kristýna Frejová
Kristýna Frejová
zobrazit profil Marie Kyselková
Marie Kyselková
zobrazit profil Ján Jackuliak
Ján Jackuliak
zobrazit profil Václav Kotek
Václav Kotek
zobrazit profil Jitka Ježková
Jitka Ježková
zobrazit profil Filip Kaňkovský
Filip Kaňkovský