Elis Eliška Mrázová

Datum narození: 6. 8. 1994
Místo narození: Ostrava
Profese: zpěvačka, skladatelka, moderátorka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Elis, rozená Eliška Mrázová, se stala vítězkou Českého slavíka Mattoni 2014 v kategorii Objev roku. Televizní diváci ji mohli poprvé vidět v soutěži Hlas ČeskoSlovenska.

Jako zpěvačka si Elis získala pozornost v mezinárodní pěvecké soutěži GOLDEN LUTE 2011, kde se umístila druhá, jako skladatelka prvním autorským singlem Depressing Valentine´s. A to už v patnácti letech nazpívala vokály Fernandu Saundersovi, který hrál mj. s Ericem Claptonem, Susan Vega či Lou Reedem. Rok nato se společně představili na mezinárodním festivalu Colours of Ostrava. Fernando Elis na CD věnoval skladbu I can´t live without you.

ELIS - OBJEV PRODUCENTA PETRA ŠIŠKY

V roce 2012 dostala Elis příležitost složit úvodní píseň k pohádkovému animovanému seriálu Staré pověsti české, který se vysílal na CS MINI. Následující rok se Elis dostala na třetí příčku v prestižní americko-britské hitparádě BEAT100 s písní Letter to Mom, v české verzi se jmenuje Poslední psaní, a už v lednu 2014 obsadila 2. místo, tehdy se skladbou Shubidu. Stejně úspěšná byla i s písní Unfaithful Man.

Díky smlouvě s CDF produzioni hit Shubidu dobyl Itálii, Švýcarsko, Slovinsko, Bosnu, Polsko, Rusko či Ukrajinu. Na konci roku 2013 vydala Elis své debutové album Shubidu. Svou tvorbu Elis spojila s ukulele a začala skládat reggae a rytmičtější veselejší písně.

O ELIŠCE MRÁZOVÉ ALIAS ELIS ČTĚTE ZDE>>

Roku 2014 se Elis dostala do osmifinále soutěže TV Nova Hlas ČeskoSlovenska a stala se letní tváří reklamní kampaně Coca-Cola Řekni to písní. Zpěvačka, moderátorka a skladatelka Eliška Mrázová zvítězila v anketě Český slavík Mattoni 2014 v kategorii Objev roku.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Martina Balogová
Martina Balogová
zobrazit profil Karel Plíhal
Karel Plíhal
zobrazit profil Štefan Margita
Štefan Margita
zobrazit profil Roman Vojtek
Roman Vojtek
zobrazit profil Bonnie Tyler
Bonnie Tyler
zobrazit profil Juwana Jenkins
Juwana Jenkins