Dávid Hodek

Dávid Hodek

Datum narození: 19. 9. 1997
Místo narození: Komárno, Slovenská republika
Profese: bubeník, skladatel
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Slovenský hudebník Dávid Hodek, bubeník, skladatel a výtvarník, rok tvořil milenecký pár se svou kamarádkou z dětství, úspěšnou zpěvačkou Monikou Bagárovou.

Dávid Hodek pochází z umělecké rodiny. Jeho dědeček a otec jsou hudebníci, maminka baletka. Bubnovat začal jako zázračné dítě již ve třech letech. Ve čtyřech už měl profesionálního učitele a ve dvanácti získal svou první cenu, a to v Rakousku.

V roce 2015 začal Dávid Hodek koncertovat se slavným orchestrem Gustav Brom Big Band. Hrál v řadě formací po boku mnoha uznávaných umělců a jazzových hudebníků. Jeho talent ocenili takoví mistři, jako jsou John Pattituci, Poogie Bell, Jojo Mayer či Chris Dave. Přestože Dávid Hodek zůstal věrný bubnům, začal se věnovat i skládání a produkování hudby všech žánrů pro řadu umělců.

Talentovaný slovenský hudebník Dávid Hodek se dal dohromady se zpěvačkou Monikou Bagárovou, s níž se zná od dětství. Atraktivní a úspěšná finalistka Česko Slovenské SuperStar vztah s o tři roky mladším nadaným mladíkem vytvořila pár poté, co se v listopadu 2016 rozešla s bohatým Američanem. Po roce se rozešli.

 

Články o celebritě

Další Hudebníci

zobrazit profil Roman Timko
Roman Timko
zobrazit profil Radim Hladík
Radim Hladík
zobrazit profil Rostislav Fraš
Rostislav Fraš
zobrazit profil Alexandr Kopka
Alexandr Kopka
zobrazit profil Zdeněk Vokatý
Zdeněk Vokatý
zobrazit profil Karel Vágner
Karel Vágner
zobrazit profil Felix Slováček
Felix Slováček
zobrazit profil Vítězslav Vávra
Vítězslav Vávra