Milan Říha

Profese: podnikatel

Související celebrity

Životopis

Podnikatel Milan Říha se koncem jara 2016 stal třetím manželem soulové královny, zpěvačky Marie Rottrové.

Štramák Milan Říha „je agronom, vystudovaný zemědělský inženýr. Pracuje pro zahraniční firmu, a tak jezdí do Rakouska, Německa, Polska apod. Ale taky pracuje z domova, a tak jsme hodně spolu,“ řekla v rozhovoru pro Blesk, který NAJDETE ZDE>> zamilovaná Marie Rottrová.

O generaci mladšího podnikatele Milana Říhu si zpěvačka vzala po jedenácti letech, co po jeho boku zářila štěstím jako jeho partnerka. Pár se k veselce odhodlal přesto, že dříve oba svorně tvrdili, že o ní neuvažují a společné soužití na „psí knížku“ jim naprosto vyhovuje.

O MILANU ŘÍHOVI ČTĚTE ZDE>>

Prvním manželem Marie Rottrové byl hudebník Vlastimil Kučaj. Vychovávali spolu syny Vítka a Martina. Po deseti letech se ale rozvedli. S druhým manželem Jiřím Burgensteinem žila střídavě v Německu a v Česku. Posléze navázala vztah s Milanem Říhou.

Utajovaná svatba podnikatele Milana Říhy a soulové královny Marie Rottrové se uskutečnila koncem jara 2016. Jak informoval na svých webových stránkách předseda zpěvaččina fanklubu Jan Linger „dne 7. června 2016 se v kostele v Neratově v Orlických horách Maruška vdala“.


 

Články o celebritě

Další Všichni

zobrazit profil Ester Dee Dohnalová
Ester Dee Dohnalová
zobrazit profil Leoš Středa
Leoš Středa
zobrazit profil Markéta Jiránková
Markéta Jiránková
zobrazit profil Jiří Král
Jiří Král
zobrazit profil Petra Mácová
Petra Mácová
zobrazit profil Andrej Babiš jr.
Andrej Babiš jr.
zobrazit profil Lucie Černá
Lucie Černá