Denisa Nesvačilová

Datum narození: 22. 7. 1991
Místo narození: Tábor
Profese: herečka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herečka Denisa Nesvačilová, která v šestém díle slavných Básníků ukázala ňadra, svou první hlavní roli dostala v romantické komedii Miluji tě modře. I zde odhalila své vnady.

Na prknech, která znamenají svět, se půvabná Denisa Nesvačilová poprvé objevila na scéně Divadla Dívadlo, a to v představení Tučňáci na arše, které mělo premiéru začátkem května 2015. Navíc se herečka podílela na hudebním zpracování této hry.

DENISA NESVAČILOVÁ - ROZHOVOR NEJEN O SVLÉKÁNÍ

Na stříbrném plátně Denisa Nesvačilová debutovala v americko-německo-britském hororu odehrávajícím se na vesmírné lodi Symptom Pandorum (2009). V české provenienci to bylo o čtyři roky později v komedii Maturita, která si nezískala přízeň kritiky.

Zviditelnila se rolí Majky, dcery Vendulky-utěšitelky alias Evy Jeníčkové, a to v šestém pokračování komediální série režiséra Dušana Kleina Jak básníci čekají na zázrak (2016). Nejen hlavnímu hrdinovi v podání Pavla Kříže v něm atraktivní Denisa Nesvačilová předvedla své vnady.

O DENISE NESVAČILOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Ústřední ženskou postavu po boku Václava Jílka dostala od Miloslava Šmídmajera v jeho romantickém příběhu Miluji tě modře (2017). Ani v němž neměla problém se svlékáním. Denisa Nesvačilová si zahrála také v seriálech. Jmenujme např. Vyprávěj, Všechny moje lásky, V.I.P. vraždy či Temný Kraj.

Zrzka Denisa Nesvačilová chodila se synem herce Václava Postráneckého Vilémem. V lednu 2017 se pochlubila novým partnerem, jímž se stal režisér Daniel Pánek, s kterým natáčela thriller Taxi 121. V roce 2022 začala chodit se scenáristou Petrem Kolečkem.

Petr Kolečko se však v březnu 2023 oženil s Anetou Vignerovou.

 

 

Články o celebritě

Nejpůsobivější dekolty Českých lvů napříč léty: Sexy Ramba i »děsivá« Stivínová Nejpůsobivější dekolty Českých lvů napříč léty: Sexy Ramba i »děsivá« Stivínová Předávání cen Český lev není jenom o filmu, ale i o celebritách českého šoubyznysu. Každá z dam vyne... číst článek
Nejen svátek filmu, ale i alkoholu a ostudy: Nejhorší trapasy Českých lvů! Nejen svátek filmu, ale i alkoholu a ostudy: Nejhorší trapasy Českých lvů! Předávání filmových cen Český lev se každoročně neobejde bez skandálů a jiných trapasů. O největší p... číst článek
Český lev se blíží: Nejzajímavější outfity minulých ročníků! Český lev se blíží: Nejzajímavější outfity minulých ročníků! Každoroční udílení cen Český lev představuje nejen oslavu toho nejlepšího z české filmové tvorby, al... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Barbara Ronchi
Barbara Ronchi
zobrazit profil Brigitte Bardot
Brigitte Bardot
zobrazit profil Michael Shannon
Michael Shannon
zobrazit profil Carmen Electra
Carmen Electra
zobrazit profil Vlastimil Harapes
Vlastimil Harapes
zobrazit profil Halka Třešňáková
Halka Třešňáková
zobrazit profil Michalina Olszańska
Michalina Olszańska
zobrazit profil Rebeka Poláková
Rebeka Poláková